Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Skarbeczki Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9279
Skarbeczki AC Abyysynia
4s4d4 Tactiek Abyysynia
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Salej probeert naar een medespeler te passen. Kikowski probeert de bal met de borst te controleren. Kikowski met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Kamieniec met de inworp. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Szamborski probeert de bal aan de voet te houden. Solarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Loroño de bal. Kikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kikowski passt de bal met de wreef. Gorawski rent richting de bal. Gorawski haalt uit met een fantastische trap. Solarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gorawski passt de bal met de wreef. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Kikowski de bal. Kikowski passt de bal met de wreef. Kamieniec speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Solarte bokst de bal weg.

27e minuut.
Gorawski schiet op doel. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec geeft de bal voor. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:1

29e minuut.
bin Ahmad Mokshinon passt de bal met de wreef. Kikowski speelt de bal door. Gorawski rent richting de bal. Gorawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:2

32e minuut.
Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez geeft de bal voor. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. Solarte bokst de bal weg. Gorawski rent richting de bal. Gorawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:3

35e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paszulewicz. Dupont is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
bin Ahmad Mokshinon kopt de bal weg. Inglis heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojić. Mojić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 68%, AC Abyysynia 32%.
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:3

46e minuut.
Mirošević komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kikowski rent richting de bal. Kikowski passt de bal met de wreef. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:4

59e minuut.
Corrielli is nu in balbezit. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Mirošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorawski rent richting de bal. Gorawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:5

61e minuut.
Corrielli speelt de bal door. Waśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorawski haalt uit met een fantastische trap. Mirošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:6

64e minuut.
Gajdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Gorawski rent richting de bal. Gorawski draait met de bal, schiet en ... Mirošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski draait met de bal, schiet en ... Mirošević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kulewski onderschept slim de pass. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gorawski de bal. Gorawski haalt uit met een fantastische trap. Mirošević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglis verovert de bal door een tackle van achteren. Inglis met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Mirošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec passt de bal met de wreef. Daar is Paszulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Jabłoński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Dupont speelt de bal door. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:7

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borubar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gorawski heeft problemen om de bal te vangen. Gorawski speelt de bal door. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński schiet op doel. Mirošević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:8

82e minuut.
Waśko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajdár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gajdár zal de hoekschop nemen. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:9

86e minuut.
Inworp. Carcalete komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 66%, AC Abyysynia 34%.
Skarbeczki - AC Abyysynia 0:9