Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: lokalny orlik
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30079
ac haratacze RKS Radomiak Radom 1910
laga na lewego Tactiek sokmysok
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Justus passt de bal zonder na te denken. Razov rent richting de bal. Razov passt de bal in één keer door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap. Dušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ac haratacze - RKS Radomiak Radom 1910 1:0

11e minuut.
Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruck speelt de bal door. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky haalt uit met een fantastische trap. Anh Trưởng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ac haratacze - RKS Radomiak Radom 1910 1:1

17e minuut.
Krykwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Washington bereikt de bal nog maar net als eerste. Washington speelt de bal door. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruck met een sublieme pass. Washington rent richting de bal. Zaremba rent richting de bal. Zaremba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Mirković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sangaletti met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ac haratacze - RKS Radomiak Radom 1910 2:1

41e minuut.
Ghyse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palada is nu in balbezit. Sangaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Sangaletti haalt uit met een fantastische trap. Dušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Faragli met een sublieme pass. Ghyse geeft een hoge lob. Késmárky kopt de bal weg. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba schiet op doel. Anh Trưởng bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac haratacze 44%, RKS Radomiak Radom 1910 56%.
ac haratacze - RKS Radomiak Radom 1910 2:1

61e minuut.
Pidchenko rent richting de bal. Razov onderschept slim de pass. Razov geeft een lange en hoge pass. Sangaletti is nu in balbezit. Sangaletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weler komt het veld opgelopen. Siccardo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Palada rent richting de bal. Siccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Siccardo met een sublieme pass. Weler rent richting de bal. Weler draait met de bal, schiet en ... Dušek bokst de bal weg.

71e minuut.
Bruck is nu in balbezit. Bruck geeft een hoge lob. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky verovert de bal door een tackle van achteren. Késmárky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamuspusan komt het veld opgelopen. Siccardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palada controleert de bal met de borst. Weler rent richting de bal. Weler schiet op doel. Dušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Balboa passt de bal zonder na te denken. Késmárky is nu in balbezit. Gniadek is nu in balbezit. Késmárky verovert de bal door een tackle van achteren. Késmárky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sangaletti met een sublieme pass. Weler bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov passt de bal zonder na te denken. Palada rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac haratacze - RKS Radomiak Radom 1910 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac haratacze 45%, RKS Radomiak Radom 1910 55%.
ac haratacze - RKS Radomiak Radom 1910 3:1