Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admirał Borowik Kajoza
cam3 Tactiek chaos4-1
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Šalamoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalamoun met een sublieme pass. Kammerer met een sublieme pass. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Kajoza 0:1

13e minuut.
Ivanković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilikevich. Ivanković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivanković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riera krijgt zijn hoofd ertegen. Binyan bokst de bal weg.

15e minuut.
Buitenspel voor Płuciennik. Goede buitenspelval van de verdediging. Rąbek neemt vlug de vrije trap. Sidro kopt de bal weg. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kammerer probeert naar een medespeler te passen. Šalamoun heeft problemen om de bal te vangen. Šalamoun geeft de bal voor. Sidro is nu in balbezit. Sidro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ivanković kopt de bal weg. Zachopoulos speelt de bal door. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Kajoza 0:2

34e minuut.
Zachopoulos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šalamoun de bal. Šalamoun met een sublieme pass. Sidro is nu in balbezit. Sidro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos geeft een hoge lob. Sidro rent richting de bal. Sidro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Kajoza 0:3

43e minuut.
Rąbek heeft problemen om de bal te vangen. Riera is nu in balbezit. Riera passt de bal met de wreef. Płuciennik is nu in balbezit. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. Binyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 51%, Kajoza 49%.
Admirał Borowik - Kajoza 0:3

47e minuut.
Wilk rent richting de bal. Met opzet legt Bravo zijn tegenspeler op de grond. Wilk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zachopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sidro krijgt zijn hoofd ertegen. Argurio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Drwal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mione de bal onder controle te krijgen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer geeft een lange en hoge pass. Sidro maakt een snoekduik en kopt de bal. Argurio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Kammerer rent richting de bal. Kammerer probeert naar een medespeler te passen. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... Argurio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Kajoza 0:4

58e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Zachopoulos is nu in balbezit. Zachopoulos passt de bal met de wreef. Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Płuciennik rent richting de bal. Hóman verovert de bal door een tackle van achteren. Hóman speelt de bal door. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu draait met de bal, schiet en ... Binyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sidro stond buitenspel. Mione maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hóman controleert de bal met de borst. Płuciennik is nu in balbezit. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. Binyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Šalamoun geeft een lange en hoge pass. Wilk kopt de bal weg. Klungelig pakt Sidro de bal. Sidro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Kajoza 0:5

77e minuut.
Klungelig pakt Hermann de bal. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos passt de bal zonder na te denken. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ivanković passt de bal met de wreef. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hóman zijn tegenspeler op de grond. Hóman krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Szurowski kopt de bal weg. Binyan probeert naar een medespeler te passen. Zachopoulos kopt de bal weg. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann rent richting de bal. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kammerer speelt de bal door. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos passt de bal in één keer door. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro schiet op doel. Argurio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 48%, Kajoza 52%.
Admirał Borowik - Kajoza 0:5