Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: TKKF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34987
TKKF Lesne Dziadki 2
4-4-2 Tactiek gerr
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 54
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Rašić rent richting de bal. Rašić met een sublieme pass. Bojas is nu in balbezit. Bojas draait met de bal, schiet en ... Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Lesne Dziadki 2 1:0

16e minuut.
Jaquet speelt de bal door. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szlávik de bal. Szlávik draait met de bal, schiet en ... Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim Pimentel onderschept slim de pass. Amorim Pimentel met een sublieme pass. Szlávik rent richting de bal. Szlávik haalt uit met een fantastische trap. Chávez bokst de bal weg.

19e minuut.
Császi kopt de bal weg. Sinclaire rent richting de bal. Sinclaire passt de bal met de wreef. Szlávik rent richting de bal. Szlávik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal zonder na te denken. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ángel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko passt de bal in één keer door. Megyesi is nu in balbezit. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 39%, Lesne Dziadki 2 61%.
TKKF - Lesne Dziadki 2 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Megyesi de bal. Wielgus rent richting de bal. Wielgus passt de bal met de wreef. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ... Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Mischenko met een sublieme pass. Wielgus rent richting de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal met de wreef. Bojas rent richting de bal. Bojas schiet op doel. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Lesne Dziadki 2 2:0

56e minuut.
Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Sinclaire met een sublieme pass. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tabata passt de bal met de wreef. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ... Chávez bokst de bal weg.

62e minuut.
Marcola onderschept slim de pass. Marcola geeft de bal voor. Megyesi kopt de bal weg. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
de Pryck geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Şerban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Lesne Dziadki 2 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 46%, Lesne Dziadki 2 54%.
TKKF - Lesne Dziadki 2 2:1