Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Żyrafy Skarbeczki
Normal Tactiek 4s4d4
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Chaisaz geeft een hoge lob. Mojić kan de bal niet met de borst controleren. Ćmich rent richting de bal. Mojić verovert de bal door een tackle van achteren. Mojić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Amandio is nu in balbezit. Amandio passt de bal in één keer door. Gaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaar schiet op doel. Solarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Włudarczyk rent richting de bal. Skuczyński onderschept slim de pass. Skuczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yula de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paszulewicz geeft een lange en hoge pass. Włudarczyk kopt de bal weg. Daar is Hatłas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yula onderschept slim de pass. Yula draait met de bal, schiet en ... Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kosowski is nu in balbezit. Kosowski probeert naar een medespeler te passen. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio haalt uit met een fantastische trap. Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salej passt de bal in één keer door. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal met de wreef. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 52%, Skarbeczki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Żyrafy - Skarbeczki 0:0

46e minuut.
Mirošević komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ćmich is nu in balbezit. Pakizer verovert de bal door een tackle van achteren. Pakizer passt de bal in één keer door. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft de bal voor. Yula is nu in balbezit. Yula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Protasiuk geeft een hoge lob. Kosowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojciekiewicz probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pakizer zal de hoekschop nemen. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Paszulewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojciekiewicz de bal. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Mojić rent richting de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kosowski speelt de bal door. Waśko rent richting de bal. Waśko geeft een hoge lob. Mojić rent richting de bal. Mojić schiet op doel. Basani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Skarbeczki 0:1

68e minuut.
Gaar kopt de bal weg. Mirošević rent richting de bal. Mirošević geeft een hoge lob. Hatłas rent richting de bal. Hatłas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szamborski speelt de bal door. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński speelt de bal door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula schiet op doel. Basani bokst de bal weg.

71e minuut.
Spruyt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojić kan de bal niet met de borst controleren. Mojić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Amandio kopt de bal weg. Holewiński controleert de bal met de borst. Holewiński met een sublieme pass. Gaar rent richting de bal. Gaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chaisaz probeert naar een medespeler te passen. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński speelt de bal door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hatłas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kosowski de bal onder controle te krijgen. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula haalt uit met een fantastische trap. Basani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Skarbeczki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 58%, Skarbeczki 42%.
Zielone Żyrafy - Skarbeczki 0:2