Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Abyysynia BałtykGdyniaFan
Abyysynia Tactiek ddd
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Kikowski met een sublieme pass. Kamieniec rent richting de bal. Lunático begaat een overtreding. Lunático krijgt een gele kaart. Kamieniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corrielli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręga is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamieniec met de inworp. Dupont geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bielecki speelt de bal door. Malzoni is nu in balbezit. Sáez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sáez krijgt een gele kaart. Malzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielecki wilt de vrije trap nemen. Besteirinha bokst de bal weg.

23e minuut.
Gajdár passt de bal zonder na te denken. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec passt de bal in één keer door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bielecki passt de bal met de wreef. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Besteirinha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedziałek is nu in balbezit. Kikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kikowski geeft de bal voor. Kulewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - BałtykGdyniaFan 1:0

45e minuut.
Malzoni passt de bal in één keer door. Baixauli is nu in balbezit. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni schiet op doel. Besteirinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Abyysynia - BałtykGdyniaFan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 43%, BałtykGdyniaFan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Abyysynia - BałtykGdyniaFan 1:1

53e minuut.
Kurdek geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Ahmad Mokshinon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Buitenspel voor Kulewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Kramarczyk komt het veld opgelopen. Poniedziałek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli passt de bal in één keer door. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Gorawski kopt de bal weg. Kikowski probeert naar een medespeler te passen. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec geeft de bal voor. Gorawski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Dupont passt de bal met de wreef. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Sudrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kramarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gajdár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurdek. Kurdek krijgt een gele kaart. Gajdár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sáez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dupont springt en kopt de bal. Sudrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lunático speelt de bal door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli met een sublieme pass. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kurdek kopt de bal weg. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kurdek speelt de bal door. Bielecki rent richting de bal. Bielecki passt de bal met de wreef. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
bin Ahmad Mokshinon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kurdek is nu in balbezit. Kurdek passt de bal zonder na te denken. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - BałtykGdyniaFan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 52%, BałtykGdyniaFan 48%.
AC Abyysynia - BałtykGdyniaFan 1:2