Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: TKKF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35463
TKKF Admirał Borowik
4-4-2 Tactiek cam3
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
52.5 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Klungelig pakt Amorim Pimentel de bal. Vadanan rent richting de bal. Vadanan geeft de bal voor. Płuciennik rent richting de bal. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jaquet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eminescu. Jaquet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaquet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szlávik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hermann probeert naar een medespeler te passen. Eminescu speelt de bal door. Riera rent richting de bal. Riera schiet op doel. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Riera rent richting de bal. Megyesi rent richting de bal. Riera onderschept slim de pass. Riera haalt uit met een fantastische trap. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Admirał Borowik 0:1

44e minuut.
Bojas rent richting de bal. Mione verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik haalt uit met een fantastische trap. Argurio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 50%, Admirał Borowik 50%.
TKKF - Admirał Borowik 0:1

46e minuut.
Amorim Pimentel rent richting de bal. Szurowski begaat een overtreding. Amorim Pimentel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Megyesi met een snel genomen vrije trap. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Eminescu met een sublieme pass. Riera rent richting de bal. Riera haalt uit met een fantastische trap. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Riera kopt de bal weg. Płuciennik is nu in balbezit. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera onderschept slim de pass. Riera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Eminescu geeft een hoge lob. Tabata geeft de bal voor. Rašić kopt de bal weg. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Császi onderschept slim de pass. Császi geeft een hoge lob. Riera rent richting de bal. Riera haalt uit met een fantastische trap. Şerban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Admirał Borowik 0:2

67e minuut.
Inworp. Jaquet met een snelle inworp. Sinclaire rent richting de bal. Sinclaire passt de bal in één keer door. Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Császi geeft de bal voor. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann geeft een hoge lob. Płuciennik rent richting de bal. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kocharyan geeft een hoge lob. Inworp. Vadanan met een snelle inworp. Ivanković is nu in balbezit. Ivanković geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Buitenspel voor Szurowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Császi neemt vlug de vrije trap. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik draait met de bal, schiet en ... Argurio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 57%, Admirał Borowik 43%.
TKKF - Admirał Borowik 0:2