Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Cieput
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23149
Kajoza Zielone Żyrafy
chaos4-1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 33.7
formidable Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Šalamoun speelt de bal door. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk passt de bal met de wreef. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ... Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 1:0

5e minuut.
Kammerer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spruyt de bal. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 2:0

6e minuut.
Kammerer passt de bal met de wreef. Zachopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sidro is nu in balbezit. Sidro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 3:0

8e minuut.
Zachopoulos is nu in balbezit. Zachopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Włudarczyk de bal. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro haalt uit met een fantastische trap. Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sidro heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos met een sublieme pass. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spruyt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 4:0

13e minuut.
Zachopoulos met een sublieme pass. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro passt de bal zonder na te denken. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Šalamoun met een snelle inworp. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro geeft de bal voor. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz speelt de bal door. Wilk rent richting de bal. Sidro is nu in balbezit. Sidro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kosowski heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos probeert naar een medespeler te passen. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sidro is nu in balbezit. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos geeft de bal voor. Wilk krijgt zijn hoofd ertegen. Basani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 5:0

26e minuut.
Wilk speelt de bal door. Šalamoun rent richting de bal. Šalamoun passt de bal in één keer door. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Šalamoun geeft een hoge lob. Sidro krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Rutecki de bal. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kammerer probeert naar een medespeler te passen. Wilk rent richting de bal. Sidro rent richting de bal. Sidro schiet op doel. Basani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 6:0

39e minuut.
Kammerer passt de bal zonder na te denken. Daar is Zachopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachopoulos geeft de bal voor. Sidro is nu in balbezit. Sidro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sidro met een sublieme pass. Spruyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk onderschept slim de pass. Wilk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 29%, Zielone Żyrafy 71%.
Kajoza - Zielone Żyrafy 7:0

52e minuut.
Kapitan met een sublieme pass. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spruyt de bal onder controle te krijgen. Zachopoulos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kammerer probeert naar een medespeler te passen. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki met een sublieme pass. Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun met een sublieme pass. Sidro rent richting de bal. Sidro haalt uit met een fantastische trap. Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 8:0

57e minuut.
Gaar speelt de bal door. Klungelig pakt Amandio de bal. Wilk is nu in balbezit. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rutecki geeft een hoge lob. Ćmich kopt de bal weg. Klungelig pakt Hatłas de bal. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kammerer met een sublieme pass. Sidro is nu in balbezit. Zachopoulos probeert naar een medespeler te passen. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sidro probeert de bal aan de voet te houden. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ... Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 9:0

68e minuut.
Kammerer met een sublieme pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan met een sublieme pass. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich passt de bal zonder na te denken. Spruyt is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zachopoulos onderschept slim de pass. Zachopoulos probeert naar een medespeler te passen. Šalamoun is nu in balbezit. Sidro rent richting de bal. Sidro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spruyt de bal. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ... Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos passt de bal met de wreef. Rutecki is nu in balbezit. Sidro verovert de bal door een tackle van achteren. Sidro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 10:0

85e minuut.
Hatłas speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kammerer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachopoulos is nu in balbezit. Zachopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sidro is nu in balbezit. Sidro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Zielone Żyrafy 11:0

88e minuut.
Ćmich is nu in balbezit. Zachopoulos onderschept slim de pass. Zachopoulos passt de bal met de wreef. Sidro is nu in balbezit. Sidro schiet op doel. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 26%, Zielone Żyrafy 74%.
Kajoza - Zielone Żyrafy 11:0