Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Skarbeczki Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9108
Skarbeczki SPQR
4s4d4 Tactiek 2019b
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Nadador passt de bal met de wreef. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - SPQR 0:1

26e minuut.
Längst met een sublieme pass. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Waśko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - SPQR 0:2

40e minuut.
Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðoković rent richting de bal. Längst geeft de bal voor. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 57%, SPQR 43%.
Skarbeczki - SPQR 0:2

46e minuut.
Mirošević komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Atamańczuk probeert naar een medespeler te passen. Rosenthal is nu in balbezit. Rosenthal passt de bal zonder na te denken. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Mirošević bokst de bal weg. Skuczyński rent richting de bal. Ðoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skuczyński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pakizer kopt de bal weg. Flíček speelt de bal door. Klungelig pakt Plettenberg de bal. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst geeft de bal voor. Zwierz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador onderschept slim de pass. Nadador geeft een hoge lob. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 61%, SPQR 39%.
Skarbeczki - SPQR 0:2