Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan Lesne Dziadki 2
ferencvaros Tactiek gerr
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szambelan de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Lesne Dziadki 2 0:1

22e minuut.
Kurdek geeft een lange en hoge pass. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Chiniewicz probeert de bal met de borst te controleren. Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko geeft een lange en hoge pass. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mischenko met een sublieme pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szambelan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko passt de bal in één keer door. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek probeert de bal aan de voet te houden. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
de Pryck onderschept slim de pass. de Pryck geeft een lange en hoge pass. Santonastaso kopt de bal weg. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 58%, Lesne Dziadki 2 42%.
BałtykGdyniaFan - Lesne Dziadki 2 0:1

46e minuut.
Baixauli komt het veld opgelopen. Kełpikowski komt het veld opgelopen. Sudrowicz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gawinecki met een sublieme pass. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Chávez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Santonastaso verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Skowroński met een snelle inworp. Gawinecki rent richting de bal. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
de Pryck passt de bal met de wreef. Ángel rent richting de bal. Ángel speelt de bal door. Wielgus rent richting de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Sudrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 66%, Lesne Dziadki 2 34%.
BałtykGdyniaFan - Lesne Dziadki 2 0:1