Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Ogrodnicy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18576
Ogrodnicy WiDzEwScY TeRrOrYśCi
wingL Tactiek vvvvvv
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 60.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins passt de bal in één keer door. Luz met een sublieme pass. Bimber rent richting de bal. Bimber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Luz de bal. Luz passt de bal in één keer door. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 0:1

8e minuut.
Bimber rent richting de bal. Zelinka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bimber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saturnino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kunia passt de bal met de wreef. Pęski speelt de bal door. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Rožek is nu in balbezit. Rožek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kurida onderschept slim de pass. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś is nu in balbezit. Kunia onderschept slim de pass. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 1:1

18e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Kunia onderschept slim de pass. Kunia geeft de bal voor. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fleßers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:1

24e minuut.
Späing passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bimber de bal. Saturnino is nu in balbezit. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. Romain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:2

31e minuut.
Love geeft een hoge lob. Luz rent richting de bal. Luz passt de bal met de wreef. Bimber rent richting de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:3

33e minuut.
Pęski probeert naar een medespeler te passen. Kurida rent richting de bal. Kurida met een sublieme pass. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles schiet op doel. Fleßers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fleßers met een sublieme pass. Luz speelt de bal door. Lins is nu in balbezit. Lins geeft een lange en hoge pass. Saturnino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Love geeft een lange en hoge pass. Kapousouzis kopt de bal weg. Klungelig pakt Harnaś de bal. Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Kunia rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pęski zal de hoekschop nemen. Kunia kopt de bal weg. Fleßers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 44%, WiDzEwScY TeRrOrYśCi 56%.
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:3

49e minuut.
Harnaś heeft problemen om de bal te vangen. Kurida geeft de bal voor. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel. Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:4

70e minuut.
Cotenescu met een snelle inworp. Hulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Rožek is nu in balbezit. Rožek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pęski geeft een hoge lob. Rožek rent richting de bal. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek rent richting de bal. Rožek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 3:4

86e minuut.
Späing kopt de bal weg. Kapousouzis is nu in balbezit. Saturnino onderschept slim de pass. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 48%, WiDzEwScY TeRrOrYśCi 52%.
Ogrodnicy - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 3:5