Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Lepietnica Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14339
Lepietnica Szybkablyskawica.pl
352 Tactiek kkk
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Paquistanês geeft een lange en hoge pass. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi speelt de bal door. Grasu rent richting de bal. Grasu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bedingfield geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xuhui de bal. Castorina is nu in balbezit. Castorina haalt uit met een fantastische trap. Milligan probeert de bal aan de voet te houden. Murunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dośpiał is nu in balbezit. Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan geeft een hoge lob. Castorina krijgt zijn hoofd ertegen. Murunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Szybkablyskawica.pl 1:0

27e minuut.
Vertonghen heeft problemen om de bal te vangen. Bedingfield rent richting de bal. Vertonghen verovert de bal door een tackle van achteren. Castorina verovert de bal door een tackle van achteren. Castorina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Panoutsos controleert de bal met de borst. Stenka rent richting de bal. Stenka passt de bal met de wreef. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel. Murunga bokst de bal weg.

32e minuut.
Inworp. Bogdan met de inworp. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki geeft de bal voor. Milligan kan de bal niet met de borst controleren. Murunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Milligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dośpiał passt de bal zonder na te denken. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenniemi onderschept slim de pass. Salmenniemi geeft de bal voor. Sewera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lepietnica - Szybkablyskawica.pl 1:1

43e minuut.
Xuhui geeft een lange en hoge pass. Sewera is nu in balbezit. Sewera passt de bal in één keer door. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis schiet op doel. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 49%, Szybkablyskawica.pl 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lepietnica - Szybkablyskawica.pl 1:1

52e minuut.
Sponholz met een sublieme pass. Haoliang kopt de bal weg. Daar is Golda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu rent richting de bal. Grasu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel. Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Vertonghen geeft de bal voor. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Daar is Castorina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caripuna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Salmenniemi rent richting de bal. Salmenniemi geeft een lange en hoge pass. Kwasibrocki probeert de bal aan de voet te houden. Doubiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubiotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bedingfield heeft problemen om de bal te vangen. Haoliang rent richting de bal. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... Milligan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Szybkablyskawica.pl 2:1

69e minuut.
Bogdan geeft de bal voor. Klungelig pakt Vertonghen de bal. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Szybkablyskawica.pl 3:1

73e minuut.
Caripuna passt de bal zonder na te denken. Stenka rent richting de bal. Stenka passt de bal zonder na te denken. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Caripuna speelt de bal door. Haoliang speelt de bal door. Dośpiał speelt de bal door. Doubiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubiotis draait met de bal, schiet en ... Sponholz bokst de bal weg.

79e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Sewera heeft problemen om de bal te vangen. Kwasibrocki met een sublieme pass. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dośpiał passt de bal in één keer door. Panoutsos is nu in balbezit. Panoutsos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Bedingfield schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sewera rent richting de bal. Sewera passt de bal met de wreef. bin Jusoh onderschept slim de pass. Grasu is nu in balbezit. Grasu draait met de bal, schiet en ... Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Grasu is nu in balbezit. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 43%, Szybkablyskawica.pl 57%.
Lepietnica - Szybkablyskawica.pl 3:1