Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Wyszyny Węgiel
4 2 2 2 Tactiek att
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Villegas is nu in balbezit. Villegas met een sublieme pass. Masternak rent richting de bal. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Recio passt de bal met de wreef. Jávor is nu in balbezit. Jávor schiet op doel. Dozet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Węgiel 1:0

17e minuut.
Szwedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour is nu in balbezit. Met opzet legt Schmid zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schmid naar de kleedkamers voor een vroege douche. Defour raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov passt de bal zonder na te denken. Jávor is nu in balbezit. Jávor schiet op doel. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal met de wreef. Recio probeert naar een medespeler te passen. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ... Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Skotara rent richting de bal. Jávor onderschept slim de pass. Jávor passt de bal met de wreef. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Węgiel 2:0

38e minuut.
Chấn Phong speelt de bal door. Nedeljkov rent richting de bal. Nedeljkov passt de bal met de wreef. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel. Kuterman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Jávor heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 37%, Węgiel 63%.
Iskra Wyszyny - Węgiel 2:0

46e minuut.
Bojko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Skotara geeft een lange en hoge pass. Carnelli met een sublieme pass. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Węgiel 2:1

48e minuut.
Carnelli onderschept slim de pass. Villegas onderschept slim de pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Villegas onderschept slim de pass. Villegas schiet op doel. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Synowiec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Synowiec is nu in balbezit. Synowiec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Defour de bal. Defour draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Pâslaru met de inworp. Slak is nu in balbezit. Slak probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ... Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Synowiec passt de bal zonder na te denken. Jávor rent richting de bal. Pâslaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jávor raakt geblesseerd tijdens het duel. Defour neemt de penalty, wat een uithaal! Kuterman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 49%, Węgiel 51%.
Iskra Wyszyny - Węgiel 2:1