Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrewniakTeam Timothy
ProJecT X Tactiek Thimothy 1
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 35.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Demirökçe kopt de bal weg. Wigier heeft problemen om de bal te vangen. Kyrou rent richting de bal. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Demirökçe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Božek de bal onder controle te krijgen. Wigier is nu in balbezit. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano schiet op doel. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kyrou is nu in balbezit. Wigier onderschept slim de pass. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Timothy 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Kyrou de bal. Demirökçe rent richting de bal. Kyrou maakt een afschuwelijke overtreding. Kyrou krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Božek geeft een hoge lob. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Camallı geeft een lange en hoge pass. Demirökçe heeft problemen om de bal te vangen. Demirökçe schiet op doel. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lemerre geeft de bal voor. Siciliano kopt de bal weg. Jurasz is nu in balbezit. Siciliano onderschept slim de pass. Siciliano schiet op doel. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Timothy 2:0

26e minuut.
Jurasz is nu in balbezit. Jurasz passt de bal zonder na te denken. Kačašvinský probeert naar een medespeler te passen. Sweeney heeft problemen om de bal te vangen. Sweeney geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kyrou verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano speelt de bal door. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirökçe zal de hoekschop nemen. Siciliano controleert de bal met de borst. Siciliano haalt uit met een fantastische trap. Božek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Timothy 3:0

40e minuut.
Siciliano is nu in balbezit. Siciliano passt de bal met de wreef. Kyrou rent richting de bal. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Timothy 4:0

44e minuut.
Wigier passt de bal zonder na te denken. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles passt de bal in één keer door. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 29%, Timothy 71%.
DrewniakTeam - Timothy 4:0

46e minuut.
Wędrowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonnet komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wigier rent richting de bal. Siciliano rent richting de bal. Wigier is nu in balbezit. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Siciliano rent richting de bal. Siciliano passt de bal zonder na te denken. Bonnet heeft problemen om de bal te vangen. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Porto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Božek de bal onder controle te krijgen. Wigier rent richting de bal. Wigier met een sublieme pass. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Camallı met een sublieme pass. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano geeft de bal voor. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag geeft de bal voor. Bonnet rent richting de bal. Bonnet schiet op doel. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Walusiak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camallı met een snelle inworp. Siciliano rent richting de bal. Siciliano geeft een hoge lob. Bonnet springt en kopt de bal. Angarita bokst de bal weg.

85e minuut.
Siles onderschept slim de pass. Siles geeft een lange en hoge pass. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier schiet op doel. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 30%, Timothy 70%.
DrewniakTeam - Timothy 4:0