Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: RETK-a City
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16747
WiDzEwScY TeRrOrYśCi Elektromechatronicy
vvvvvv Tactiek testowa1.4.5.1fx
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Borlée verovert de bal door een tackle van achteren. Borlée speelt de bal door. Figari heeft problemen om de bal te vangen. Figari geeft een hoge lob. Olsztyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Fleßers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Späing passt de bal zonder na te denken. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins passt de bal met de wreef. Saturnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturnino schiet op doel. Azeitona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bimber rent richting de bal. Bimber schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Lins onderschept slim de pass. Lins speelt de bal door. Luz rent richting de bal. Luz geeft de bal voor. Saturnino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Luz is nu in balbezit. Luz met een sublieme pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber draait met de bal, schiet en ... Azeitona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Borlée rent richting de bal. Love schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borlée raakt geblesseerd tijdens het duel. Borlée zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olsztyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Fleßers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Aydoğdu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figari is nu in balbezit. Figari geeft een hoge lob. Olsztyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 0:1

18e minuut.
Lins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harnaś komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Aragno geeft de bal voor. Kurida kan de bal niet met de borst controleren. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. Fleßers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 0:2

24e minuut.
Figari probeert naar een medespeler te passen. Borlée is nu in balbezit. Borlée passt de bal zonder na te denken. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński schiet op doel. Fleßers bokst de bal weg.

27e minuut.
Oprişan passt de bal met de wreef. Luz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mărgăritescu de bal onder controle te krijgen. Bimber rent richting de bal. Bimber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Späing rent richting de bal. Späing geeft de bal voor. Bimber is nu in balbezit. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Azeitona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 1:2

35e minuut.
Kurida geeft de bal voor. Mărgăritescu speelt de bal door. Aragno speelt de bal door. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Figari passt de bal in één keer door. Aragno geeft een hoge lob. Daar is Olsztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olsztyński schiet op doel. Fleßers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 1:3

40e minuut.
Klungelig pakt Drwal de bal. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drwal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WiDzEwScY TeRrOrYśCi 53%, Elektromechatronicy 47%.
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 1:3

48e minuut.
Borlée speelt de bal door. Masztajer speelt de bal door. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... Fleßers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 1:4

52e minuut.
Drwal onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Luz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bimber springt en kopt de bal. Azeitona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 2:4

53e minuut.
Freitas rent richting de bal. Freitas passt de bal met de wreef. Saturnino rent richting de bal. Saturnino heeft problemen om de bal te vangen. Saturnino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kurida probeert naar een medespeler te passen. Figari bereikt de bal nog maar net als eerste. Figari speelt de bal door. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. Fleßers bokst de bal weg.

69e minuut.
Späing met een sublieme pass. Bimber is nu in balbezit. Luz met een sublieme pass. Saturnino rent richting de bal. Saturnino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Späing probeert naar een medespeler te passen. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal zonder na te denken. Bimber is nu in balbezit. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Luz heeft problemen om de bal te vangen. Luz geeft de bal voor. Daar is Drwal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kurida rent richting de bal. Kurida geeft een lange en hoge pass. Figari speelt de bal door. Daar is Olsztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WiDzEwScY TeRrOrYśCi 45%, Elektromechatronicy 55%.
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Elektromechatronicy 2:4