Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Lepietnica Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16126
Lepietnica KP Kluch
352 Tactiek ok
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Panoutsos is nu in balbezit. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Sponholz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KP Kluch 0:1

3e minuut.
Bogdan met een sublieme pass. Bedingfield is nu in balbezit. de Melo maakt een afschuwelijke overtreding. de Melo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola passt de bal in één keer door. Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft een hoge lob. Castorina krijgt zijn hoofd ertegen. Šašo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Braceli kopt de bal weg. Acerola rent richting de bal. Acerola passt de bal in één keer door. Daar is Santos Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Santos Viana is nu in balbezit. Panoutsos maakt een afschuwelijke overtreding. Santos Viana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiszpański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santos Viana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Acerola passt de bal met de wreef. Braceli is nu in balbezit. Braceli passt de bal met de wreef. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Santos Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panoutsos begaat een overtreding. Santos Viana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Acerola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Panoutsos de bal. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański speelt de bal door. Sikawa rent richting de bal. Sikawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KP Kluch 0:2

45e minuut.
Braceli speelt de bal door. bin Jusoh is nu in balbezit. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa draait met de bal, schiet en ... Sponholz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KP Kluch 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 57%, KP Kluch 43%.
Lepietnica - KP Kluch 0:3

47e minuut.
Acerola probeert naar een medespeler te passen. Sikawa rent richting de bal. Sikawa passt de bal met de wreef. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bogdan met een snelle inworp. Stenka rent richting de bal. Stenka passt de bal zonder na te denken. Castorina rent richting de bal. Castorina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KP Kluch 1:3

54e minuut.
Golda geeft een lange en hoge pass. Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero passt de bal met de wreef. Sikawa rent richting de bal. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Sponholz bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Aptsiauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stenka met een sublieme pass. Castorina is nu in balbezit. Castorina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
ten Hag geeft een hoge lob. Daar is Santos Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola met een sublieme pass. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa schiet op doel. Sponholz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
ten Hag onderschept slim de pass. Panoutsos onderschept slim de pass. Panoutsos passt de bal zonder na te denken. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield schiet op doel. Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Panoutsos is nu in balbezit. Panoutsos passt de bal zonder na te denken. ten Hag is nu in balbezit. Bedingfield onderschept slim de pass. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Stenka de bal onder controle te krijgen. Panoutsos kopt de bal weg. Daar is Mandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castorina is nu in balbezit. Castorina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tamudo Montero met een sublieme pass. Acerola met een sublieme pass. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa draait met de bal, schiet en ... Sponholz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KP Kluch 1:4

86e minuut.
Braceli is nu in balbezit. Braceli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Panoutsos de bal onder controle te krijgen. Sikawa rent richting de bal. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Acerola rent richting de bal. Panoutsos onderschept slim de pass. Panoutsos passt de bal in één keer door. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorina schiet op doel. Šašo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kwasibrocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Stenka met een sublieme pass. Castorina rent richting de bal. Castorina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 39%, KP Kluch 61%.
Lepietnica - KP Kluch 1:4