Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Timothy Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7796
Timothy Węgiel
Thimothy 1 Tactiek att
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Szwedo onderschept slim de pass. Szwedo geeft de bal voor. Masternak kopt de bal weg. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tiniakos verovert de bal door een tackle van achteren. Tiniakos passt de bal zonder na te denken. Slak speelt de bal door. Masternak rent richting de bal. Masternak draait met de bal, schiet en ... Angarita bokst de bal weg.

20e minuut.
Tiniakos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czeczeli komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Daar is Masternak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak onderschept slim de pass. Masternak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
González Marcos rent richting de bal. González Marcos geeft een hoge lob. Masternak kopt de bal weg. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Węgiel 0:1

32e minuut.
Pâslaru geeft een lange en hoge pass. Masternak kopt de bal weg. Daar is Jurasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, González Marcos zal de hoekschop nemen. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Czeczeli onderschept slim de pass. Czeczeli geeft de bal voor. González Marcos is nu in balbezit. González Marcos geeft een hoge lob. Masternak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli passt de bal zonder na te denken. Kyrou is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Osnaghi rent richting de bal. González Marcos onderschept slim de pass. González Marcos geeft een hoge lob. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Božek de bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Kyrou probeert de bal aan de voet te houden. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Węgiel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 56%, Węgiel 44%.
Timothy - Węgiel 0:2

46e minuut.
González Marcos geeft een lange en hoge pass. Czeczeli geeft een hoge lob. Lemerre probeert de bal aan de voet te houden. Villegas rent richting de bal. Villegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Szwedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwedo passt de bal in één keer door. González Marcos rent richting de bal. González Marcos geeft de bal voor. Villegas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pâslaru met een sublieme pass. González Marcos is nu in balbezit. Porto begaat een overtreding. Porto krijgt een gele kaart. González Marcos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slak met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Porto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Marcos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kyrou kopt de bal weg. Osnaghi probeert de bal met de borst te controleren. Slak geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Maragakis passt de bal zonder na te denken. Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli geeft de bal voor. Daar is Masternak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masternak haalt uit met een fantastische trap. Angarita bokst de bal weg.

69e minuut.
González Marcos passt de bal zonder na te denken. Masternak rent richting de bal. Masternak speelt de bal door. Villegas rent richting de bal. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
González Marcos kopt de bal weg. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasz rent richting de bal. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Węgiel 0:3

76e minuut.
Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli passt de bal zonder na te denken. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak geeft een hoge lob. Masternak springt en kopt de bal. Angarita bokst de bal weg.

82e minuut.
Kitić rent richting de bal. Slak verovert de bal door een tackle van achteren. Slak passt de bal in één keer door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Banica geeft een hoge lob. González Marcos rent richting de bal. González Marcos geeft de bal voor. Masternak springt en kopt de bal. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 67%, Węgiel 33%.
Timothy - Węgiel 0:3