Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrewniakTeam Iskra Wyszyny
ProJecT X Tactiek 4 2 2 2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 11
49.4 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Fellag verovert de bal door een tackle van achteren. Recio geeft een lange en hoge pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Iskra Wyszyny 0:1

11e minuut.
Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano passt de bal met de wreef. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe schiet op doel. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DrewniakTeam - Iskra Wyszyny 1:1

15e minuut.
Inworp. Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft de bal voor. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Rendón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lăzăroiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camallı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wigier is nu in balbezit. Wigier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Damian trapt de bal weg van het doel. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio geeft de bal voor. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu geeft een hoge lob. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor onderschept slim de pass. Jávor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Camallı speelt de bal door. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Jávor krijgt zijn hoofd ertegen. Rendón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Iskra Wyszyny 1:2

40e minuut.
Mols met een sublieme pass. Chấn Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siciliano. Siciliano krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Wędrowski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Mols passt de bal met de wreef. Siciliano rent richting de bal. Siciliano speelt de bal door. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 58%, Iskra Wyszyny 42%.
DrewniakTeam - Iskra Wyszyny 1:2

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Demirökçe stond buitenspel. Bonnet komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dorożyński geeft de bal voor. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kałkowski zijn tegenspeler op de grond. Kałkowski krijgt een gele kaart. Jávor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nedeljkov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sitniewski stond buitenspel. Walusiak komt het veld opgelopen. Sidorowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Camallı geeft een hoge lob. Lăzăroiu kopt de bal weg. Dorożyński probeert de bal aan de voet te houden. Bonnet rent richting de bal. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nedeljkov met een sublieme pass. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio geeft een hoge lob. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Rendón bokst de bal weg.

76e minuut.
Wilga probeert de bal aan de voet te houden. Vidal geeft een lange en hoge pass. Fellag heeft problemen om de bal te vangen. Sidorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Rendón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Recio met de inworp. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov geeft een hoge lob. Sitniewski springt en kopt de bal. Rendón bokst de bal weg.

88e minuut.
Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio passt de bal in één keer door. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Iskra Wyszyny 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 59%, Iskra Wyszyny 41%.
DrewniakTeam - Iskra Wyszyny 1:3