Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan GCH WiDzEwScY TeRrOrYśCi
opetalmniedemon Tactiek vvvvvv
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Späing speelt de bal door. Bimber rent richting de bal. Skrobowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bimber raakt geblesseerd tijdens het duel. Saturnino neemt de penalty, wat een uithaal! Ziemianin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 0:1

3e minuut.
Włodarz geeft een hoge lob. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grudziński. Grudziński krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Ścianka geeft een hoge lob. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. Fleßers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber passt de bal in één keer door. Luz probeert naar een medespeler te passen. Saturnino heeft problemen om de bal te vangen. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz verovert de bal door een tackle van achteren. Luz met een sublieme pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kurida probeert de bal met de borst te controleren. Kurida speelt de bal door. Ryszko met een sublieme pass. Ścianka geeft een hoge lob. Fafik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleßers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tuanzebe speelt de bal door. Luz met een sublieme pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 0:2

30e minuut.
Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing probeert naar een medespeler te passen. Parczewski met een sublieme pass. Saturnino rent richting de bal. Saturnino schiet op doel. Ziemianin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ścianka kopt de bal weg. Czaplicki is nu in balbezit. Czaplicki passt de bal met de wreef. Szturc rent richting de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rożek speelt de bal door. Czaplicki rent richting de bal. Czaplicki geeft een hoge lob. Tuanzebe controleert de bal met de borst. Tuanzebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 37%, WiDzEwScY TeRrOrYśCi 63%.
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 0:2

46e minuut.
Oślizło komt het veld opgelopen. Saturnino probeert naar een medespeler te passen. Bimber heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fafik. Fafik krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Späing probeert naar een medespeler te passen. Bimber rent richting de bal. Bimber geeft een hoge lob. Saturnino heeft problemen om de bal te vangen. Saturnino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 0:3

51e minuut.
Luz speelt de bal door. Späing speelt de bal door. Luz is nu in balbezit. Luz geeft de bal voor. Bimber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Späing is nu in balbezit. Späing passt de bal zonder na te denken. Luz rent richting de bal. Luz geeft een lange en hoge pass. Bimber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rożek is nu in balbezit. Rożek probeert naar een medespeler te passen. Fafik is nu in balbezit. Fafik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 1:3

66e minuut.
Tuanzebe is nu in balbezit. Tuanzebe passt de bal in één keer door. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oślizło draait met de bal, schiet en ... Fleßers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:3

73e minuut.
Saturnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturnino passt de bal met de wreef. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:4

75e minuut.
Tuanzebe speelt de bal door. Oślizło rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czaplicki zal de hoekschop nemen. Oślizło springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kisteleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Czaplicki met een sublieme pass. Tuanzebe rent richting de bal. Tuanzebe met een sublieme pass. Daar is Fafik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafik schiet op doel. Fleßers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal zonder na te denken. Bimber rent richting de bal. Saturnino is nu in balbezit. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danielczak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ścianka verovert de bal door een tackle van achteren. Ścianka passt de bal zonder na te denken. Danielczak probeert naar een medespeler te passen. Oślizło rent richting de bal. Oślizło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 50%, WiDzEwScY TeRrOrYśCi 50%.
Huragan GCH - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:4