Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektromechatronicy Ogrodnicy
testowa1.4.5.1fx Tactiek wingL
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 61.2
good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


13e minuut.
Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini geeft een hoge lob. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal geeft een lange en hoge pass. Olsztyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kunia rent richting de bal. Kunia passt de bal in één keer door. Rožek rent richting de bal. Rožek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Węglocki geeft een hoge lob. Cotenescu geeft een hoge lob. Rožek kopt de bal weg. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ... Azeitona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tomasini onderschept slim de pass. Tomasini met een sublieme pass. Hulewicz met een sublieme pass. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tomasini probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz met een sublieme pass. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft een lange en hoge pass. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Ogrodnicy 0:1

34e minuut.
Daar is Pęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drwal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pęski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomasini met een snel genomen vrije trap. Daar is Kunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk is nu in balbezit. Rožek onderschept slim de pass. Rožek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Ogrodnicy 0:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fandel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztajer onderschept slim de pass. Masztajer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera speelt de bal door. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski speelt de bal door. Fandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandel geeft de bal voor. Olsztyński springt en kopt de bal. Romain bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 50%, Ogrodnicy 50%.
Elektromechatronicy - Ogrodnicy 0:2

62e minuut.
Pantera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węglocki speelt de bal door. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bolles kopt de bal weg. Hulewicz controleert de bal met de borst. Hulewicz speelt de bal door. Rožek is nu in balbezit. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Azeitona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Pęski is nu in balbezit. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Ogrodnicy 0:3

84e minuut.
Drwal kopt de bal weg. Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Rožek rent richting de bal. Rožek schiet op doel. Azeitona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Ogrodnicy 0:4

89e minuut.
Hulewicz passt de bal met de wreef. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek geeft de bal voor. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ... Azeitona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 47%, Ogrodnicy 53%.
Elektromechatronicy - Ogrodnicy 0:4