Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: KP Kluch Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26981
KP Kluch Szybkablyskawica.pl
ok Tactiek kkk
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 55
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Braceli rent richting de bal. Braceli probeert naar een medespeler te passen. Hiszpański met een sublieme pass. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui is nu in balbezit. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Szybkablyskawica.pl 1:0

15e minuut.
Aptsiauri speelt de bal door. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa met een sublieme pass. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Murunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Braceli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos Viana kopt de bal weg. Daar is Xuhui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa rent richting de bal. Sikawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Szybkablyskawica.pl 2:0

22e minuut.
Sewera speelt de bal door. Haoliang is nu in balbezit. Haoliang passt de bal in één keer door. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Braceli met een snelle inworp. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański geeft een lange en hoge pass. Santos Viana springt en kopt de bal. Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cillo rent richting de bal. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana passt de bal zonder na te denken. Sikawa rent richting de bal. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sikawa rent richting de bal. Sikawa geeft een hoge lob. Xuhui rent richting de bal. Santos Viana onderschept slim de pass. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grasu rent richting de bal. Haoliang is nu in balbezit. Haoliang met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Acerola rent richting de bal. Acerola passt de bal zonder na te denken. Haoliang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa draait met de bal, schiet en ... Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 40%, Szybkablyskawica.pl 60%.
KP Kluch - Szybkablyskawica.pl 2:0

49e minuut.
Santos Viana kopt de bal weg. Sikawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haoliang. Sikawa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sikawa kan niet meer verder spelen. Roszko komt het veld opgelopen. Hiszpański met een snel genomen vrije trap. Santos Viana krijgt zijn hoofd ertegen. Murunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Szybkablyskawica.pl 3:0

63e minuut.
de Melo is nu in balbezit. de Melo geeft een hoge lob. Milligan is nu in balbezit. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braceli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiszpański speelt de bal door. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel. Murunga bokst de bal weg.

79e minuut.
Grasu is nu in balbezit. Mandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu haalt uit met een fantastische trap. Šašo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Acerola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milligan de bal. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 30%, Szybkablyskawica.pl 70%.
KP Kluch - Szybkablyskawica.pl 3:0