Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Wyszyny Timothy
4 2 2 2 Tactiek Thimothy 1
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 39.2
formidable Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Kyrou heeft problemen om de bal te vangen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Carnelli geeft een lange en hoge pass. Sitniewski is nu in balbezit. Porto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porto krijgt een gele kaart. Sitniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nedeljkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lemerre de bal. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Angarita bokst de bal weg. Lemerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemerre geeft een hoge lob. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski geeft de bal voor. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Recio geeft een hoge lob. Vidal kopt de bal weg. Daar is Kyrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jávor is nu in balbezit. Jávor draait met de bal, schiet en ... Angarita bokst de bal weg.

15e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Nedeljkov rent richting de bal. Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Recio is nu in balbezit. Recio passt de bal met de wreef. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 1:0

21e minuut.
Dorożyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kyrou de bal. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 2:0

26e minuut.
Kačašvinský is nu in balbezit. Kačašvinský passt de bal in één keer door. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Jávor is nu in balbezit. Jávor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kačašvinský geeft de bal voor. Maragakis heeft problemen om de bal te vangen. Chấn Phong rent richting de bal. Maragakis onderschept slim de pass. Maragakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vidal met de inworp. Nedeljkov speelt de bal door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 3:0

41e minuut.
Božek onderschept slim de pass. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Jávor rent richting de bal. Jávor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal met de wreef. Jávor rent richting de bal. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Angarita bokst de bal weg.

45e minuut.
Nedeljkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurasz de bal. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 25%, Timothy 75%.
Iskra Wyszyny - Timothy 4:0

49e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski geeft een lange en hoge pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor geeft een lange en hoge pass. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inczewski kopt de bal weg. Jurasz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jávor. Jurasz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jurasz kan niet meer verder spelen. Alcalá komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Recio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recio met een sublieme pass. Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Jávor is nu in balbezit. Jávor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Porto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nedeljkov met de inworp. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dorożyński geeft de bal voor. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor rent richting de bal. Jávor met een sublieme pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Vidal geeft een hoge lob. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 5:0

65e minuut.
Sidorowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Recio met de inworp. Nedeljkov met een sublieme pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor schiet op doel. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 6:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Defour komt het veld opgelopen. Bojko komt het veld opgelopen. Strojek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sidorowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Puolakkainen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Recio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Recio passt de bal in één keer door. Defour is nu in balbezit. Defour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sidorowski passt de bal in één keer door. Bojko rent richting de bal. Bojko geeft de bal voor. Defour heeft problemen om de bal te vangen. Defour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Recio passt de bal met de wreef. Bojko rent richting de bal. Bojko met een sublieme pass. Defour rent richting de bal. Defour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sidorowski heeft problemen om de bal te vangen. Božek is nu in balbezit. Sidorowski onderschept slim de pass. Sidorowski schiet op doel. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Timothy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 26%, Timothy 74%.
Iskra Wyszyny - Timothy 7:0