Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: KP Kluch Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 38165
KP Kluch Huragan GCH
ok Tactiek avanti2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Hiszpański speelt de bal door. Roszko rent richting de bal. Ryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryszko krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rożek met een sublieme pass. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuanzebe passt de bal in één keer door. Oślizło is nu in balbezit. Oślizło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
de Melo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ścianka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oślizło geeft een lange en hoge pass. Fafik maakt een snoekduik en kopt de bal. Šašo bokst de bal weg.

36e minuut.
Rożek probeert naar een medespeler te passen. Ścianka rent richting de bal. Ścianka geeft een lange en hoge pass. Fafik is nu in balbezit. Fafik draait met de bal, schiet en ... Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Mandler de bal. Oślizło rent richting de bal. ten Hag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oślizło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fafik neemt zijn aanloop. Šašo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Santos Viana heeft problemen om de bal te vangen. Ryszko begaat een overtreding. Santos Viana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiszpański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santos Viana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Huragan GCH 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 50%, Huragan GCH 50%.
KP Kluch - Huragan GCH 1:0

46e minuut.
Czaplicki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero passt de bal zonder na te denken. Hiszpański probeert naar een medespeler te passen. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Włodarz rent richting de bal. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryszko. Ryszko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Daar is Roszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola is nu in balbezit. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Braceli met een sublieme pass. Acerola speelt de bal door. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko schiet op doel. Ziemianin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Huragan GCH 2:0

66e minuut.
Lachowski kopt de bal weg. Rożek is nu in balbezit. Rożek passt de bal in één keer door. Fafik rent richting de bal. Fafik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek probeert naar een medespeler te passen. Czaplicki rent richting de bal. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Fafik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Huragan GCH 2:1

75e minuut.
Szturc rent richting de bal. Aptsiauri verovert de bal door een tackle van achteren. Tamudo Montero speelt de bal door. Roszko is nu in balbezit. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko is nu in balbezit. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko is nu in balbezit. Roszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Škrobo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rożek heeft problemen om de bal te vangen. Rożek speelt de bal door. Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Šašo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Kluch - Huragan GCH 2:2

84e minuut.
Roszko kopt de bal weg. Braceli probeert de bal met de borst te controleren. Braceli speelt de bal door. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Ziemianin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 49%, Huragan GCH 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Kluch - Huragan GCH 2:2