Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Ogrodnicy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15497
Ogrodnicy Iskra Wyszyny
wingL Tactiek 4 2 2 2
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 47.9
formidable Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Dorożyński kopt de bal weg. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een hoge lob. Recio rent richting de bal. Recio schiet op doel. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Pęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Kunia is nu in balbezit. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 1:0

20e minuut.
Tomasini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pęski de bal. Pęski geeft de bal voor. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. Chấn Phong verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 2:0

23e minuut.
Bolles rent richting de bal. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz rent richting de bal. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek schiet op doel. De bal raakt de paal. Damian bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal met de wreef. Kunia rent richting de bal. Kunia draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rožek passt de bal zonder na te denken. Hulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Hulewicz geeft een hoge lob. Kunia rent richting de bal. Kunia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Damian niet meer kan verder spelen. Hozman komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pęski rent richting de bal. Pęski geeft een lange en hoge pass. Hozman met een sublieme pass. Nedeljkov geeft een hoge lob. Defour rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nedeljkov zal de hoekschop nemen. Defour rent richting de bal. Defour schiet op doel. Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 2:1

37e minuut.
Tomasini neemt vlug de vrije trap. Pęski is nu in balbezit. Pęski passt de bal in één keer door. Daar is Kunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 3:1

38e minuut.
Hulewicz passt de bal met de wreef. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal in één keer door. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Ligeirinho komt het veld opgelopen. Baj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 29%, Iskra Wyszyny 71%.
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 3:1

50e minuut.
Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nedeljkov neemt de hoekschop. Defour maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tomasini passt de bal in één keer door. Pęski is nu in balbezit. Pęski met een sublieme pass. Kunia rent richting de bal. Kunia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luntz komt het veld opgelopen. Bałdys komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tomasini kopt de bal weg. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft de bal voor. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. Hozman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 4:1

60e minuut.
Synowiec passt de bal in één keer door. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Bałdys rent richting de bal. Bałdys draait met de bal, schiet en ... Romain bokst de bal weg.

71e minuut.
Chấn Phong neemt vlug de vrije trap. Pęski met een sublieme pass. Hulewicz speelt de bal door. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Kunia de bal onder controle te krijgen. Tomasini rent richting de bal. Tomasini passt de bal zonder na te denken. Kunia is nu in balbezit. Kunia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kunia rent richting de bal. Kunia schiet op doel. De bal raakt de paal. Hozman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Synowiec met een snelle inworp. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een hoge lob. Bałdys krijgt zijn hoofd ertegen. Romain bokst de bal weg.

89e minuut.
Tomasini speelt de bal door. Pęski is nu in balbezit. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Kunia rent richting de bal. Kunia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 31%, Iskra Wyszyny 69%.
Ogrodnicy - Iskra Wyszyny 4:1