Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Timothy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5443
Timothy Szybkablyskawica.pl
Thimothy 1 Tactiek kkk
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten solide
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Imrik rent richting de bal. Imrik passt de bal in één keer door. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik is nu in balbezit. Imrik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyrou rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sweeney kopt de bal weg. Haoliang speelt de bal door. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik geeft de bal voor. Milică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 0:1

18e minuut.
Sewera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milică rent richting de bal. Milică geeft de bal voor. Grasu springt en kopt de bal. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 0:2

22e minuut.
Haoliang probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik speelt de bal door. Grasu is nu in balbezit. Grasu draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Haoliang de bal. Haoliang geeft een lange en hoge pass. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Milică draait met de bal, schiet en ... Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 0:3

27e minuut.
Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică passt de bal met de wreef. Imrik rent richting de bal. Imrik geeft een lange en hoge pass. Grasu springt en kopt de bal. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Haoliang rent richting de bal. Haoliang passt de bal met de wreef. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik geeft een lange en hoge pass. Milică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sewera speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Imrik met een sublieme pass. Grasu is nu in balbezit. Grasu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Angarita bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał geeft een hoge lob. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 69%, Szybkablyskawica.pl 31%.
Timothy - Szybkablyskawica.pl 0:4

48e minuut.
Haoliang rent richting de bal. Haoliang geeft de bal voor. Dapkūnas kopt de bal weg. Milică is nu in balbezit. Milică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dośpiał speelt de bal door. Haoliang met een sublieme pass. Sewera rent richting de bal. Sewera geeft de bal voor. Grasu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grasu kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 0:5

63e minuut.
Angarita met een harde bal richting middenveld. Alcalá kopt de bal weg. Kačašvinský speelt de bal door. Klungelig pakt Maragakis de bal. Maragakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 1:5

68e minuut.
Angarita met een sublieme pass. Imrik kopt de bal weg. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu haalt uit met een fantastische trap. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 1:6

75e minuut.
Haoliang met een sublieme pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milică de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Szybkablyskawica.pl 1:7

77e minuut.
Luspekaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luspekaev geeft een lange en hoge pass. Daar is Lemerre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sewera rent richting de bal. Sewera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Xuhui is nu in balbezit. Xuhui geeft een hoge lob. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Luspekaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Haoliang de bal. Haoliang geeft de bal voor. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Milică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 67%, Szybkablyskawica.pl 33%.
Timothy - Szybkablyskawica.pl 1:7