Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrewniakTeam Lepietnica
ProJecT X Tactiek 352
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Panoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Siles onderschept slim de pass. Siles met een sublieme pass. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Fellag rent richting de bal. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki geeft een hoge lob. Bedingfield springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bogdan speelt de bal door. Castorina is nu in balbezit. Kałkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kałkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Paquistanês geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camallı met de inworp. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Sponholz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Caripuna geeft een lange en hoge pass. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Camallı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camallı krijgt een gele kaart. Castorina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caripuna met een snel genomen vrije trap. Fellag kan de bal niet met de borst controleren. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Panoutsos rent richting de bal. Panoutsos passt de bal met de wreef. Bogdan speelt de bal door. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 55%, Lepietnica 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DrewniakTeam - Lepietnica 0:0

46e minuut.
Bonnet komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paquistanês is nu in balbezit. Paquistanês geeft een lange en hoge pass. Bogdan kopt de bal weg. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield schiet op doel. Rendón bokst de bal weg.

54e minuut.
Bogdan rent richting de bal. Bogdan passt de bal met de wreef. Stenka is nu in balbezit. Stenka schiet op doel. Castorina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rendón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castorina is nu in balbezit. Castorina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Lepietnica 0:1

58e minuut.
Kwasibrocki met een snelle inworp. Camallı rent richting de bal. Stenka onderschept slim de pass. Stenka geeft een hoge lob. Bedingfield maakt een snoekduik en kopt de bal. Rendón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Ślużyński komt het veld opgelopen. Wędrowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Castorina verovert de bal door een tackle van achteren. Castorina probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki geeft de bal voor. Bedingfield springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Lepietnica 0:2

79e minuut.
Kwasibrocki geeft de bal voor. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Castorina kopt de bal weg. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stenka de bal. Stenka geeft een hoge lob. Rendón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Siles speelt de bal door. Wigier heeft problemen om de bal te vangen. Wigier probeert naar een medespeler te passen. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Lepietnica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 60%, Lepietnica 40%.
DrewniakTeam - Lepietnica 1:2