Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Węgiel Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 26485
Węgiel Ogrodnicy
att Tactiek wingL
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 58.7
good Schieten outstanding
solid Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu passt de bal zonder na te denken. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft de bal voor. Rožek springt en kopt de bal. Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Schmid is nu in balbezit. Schmid geeft de bal voor. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ... Romain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 1:0

9e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru passt de bal in één keer door. González Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. González Marcos geeft een hoge lob. Masternak maakt een snoekduik en kopt de bal. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Mazzucchelli de bal. Masternak rent richting de bal. Mazzucchelli onderschept slim de pass. Mazzucchelli geeft een lange en hoge pass. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pęski probeert naar een medespeler te passen. Bolles speelt de bal door. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek draait met de bal, schiet en ... Kuterman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Węgiel - Ogrodnicy 1:1

24e minuut.
Pâslaru probeert de bal met de borst te controleren. Rožek onderschept slim de pass. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een lange en hoge pass. Kunia krijgt zijn hoofd ertegen. Kuterman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
González Marcos geeft de bal voor. Tomasini rent richting de bal. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas draait met de bal, schiet en ... Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 2:1

28e minuut.
Tomasini verovert de bal door een tackle van achteren. Kunia is nu in balbezit. Kunia passt de bal met de wreef. Rožek rent richting de bal. Rožek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Węgiel - Ogrodnicy 2:2

29e minuut.
Rožek is nu in balbezit. Rožek speelt de bal door. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
González Marcos kopt de bal weg. Hulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mazzucchelli de bal onder controle te krijgen. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masternak is nu in balbezit. Masternak draait met de bal, schiet en ... Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 3:2

40e minuut.
Kunia is nu in balbezit. Hulewicz is nu in balbezit. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia geeft een lange en hoge pass. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pęski met een snelle inworp. Hulewicz rent richting de bal. Schmid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schmid krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelinka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rožek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolles rent richting de bal. Rožek rent richting de bal. Rožek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slak is nu in balbezit. Rožek onderschept slim de pass. Rožek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Węgiel - Ogrodnicy 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Węgiel 56%, Ogrodnicy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Węgiel - Ogrodnicy 3:3

47e minuut.
Rožek verovert de bal door een tackle van achteren. Rožek passt de bal met de wreef. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 3:4

49e minuut.
Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozet is nu in balbezit. Kunia is nu in balbezit. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rožek controleert de bal met de borst. Rožek geeft een hoge lob. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft de bal voor. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Zelinka geeft een hoge lob. Banica kan de bal niet met de borst controleren. Rožek is nu in balbezit. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zelinka rent richting de bal. Zelinka probeert naar een medespeler te passen. Bolles rent richting de bal. Bolles geeft een hoge lob. Kunia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kuterman trapt de bal weg van het doel. Kapousouzis kopt de bal weg. Dozet is nu in balbezit. Rožek is nu in balbezit. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Kuterman bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pęski met een snelle inworp. Kunia rent richting de bal. Kunia geeft een lange en hoge pass. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tomasini onderschept slim de pass. Tomasini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęski geeft een hoge lob. Bolles kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dozet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia onderschept slim de pass. Kunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 3:5

76e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ... Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 3:6

83e minuut.
Pęski is nu in balbezit. Pęski passt de bal in één keer door. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia schiet op doel. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Ogrodnicy 3:7

87e minuut.
Hulewicz geeft de bal voor. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dozet. Rožek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hulewicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Węgiel 65%, Ogrodnicy 35%.
Węgiel - Ogrodnicy 3:7