Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Timothy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5654
Timothy Lepietnica
Thimothy 1 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 57
adequate Schieten solid
average Passen formidable
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stenka de bal. Stenka passt de bal met de wreef. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Porto trapt de bal weg. Kačašvinský probeert de bal aan de voet te houden. bin Jusoh geeft een lange en hoge pass. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Lepietnica 0:1

10e minuut.
Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki passt de bal zonder na te denken. Stenka rent richting de bal. Stenka geeft een lange en hoge pass. Bedingfield maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Lepietnica 0:2

14e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een lange en hoge pass. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Jurasz is nu in balbezit. Kropop onderschept slim de pass. Kropop met een sublieme pass. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kropop is nu in balbezit. Kropop passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stenka de bal. Stenka draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kropop kopt de bal weg. Lemerre geeft de bal voor. bin Jusoh probeert naar een medespeler te passen. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield schiet op doel. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Paquistanês geeft een lange en hoge pass. Kyrou is nu in balbezit. Bedingfield onderschept slim de pass. Bedingfield schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Kwasibrocki met een sublieme pass. Stenka is nu in balbezit. Kyrou is nu in balbezit. Stenka verovert de bal door een tackle van achteren. Stenka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Stenka de bal. Porto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Radojičić geeft de bal voor. Osnaghi heeft problemen om de bal te vangen. Kwasibrocki speelt de bal door. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Caripuna passt de bal zonder na te denken. Bogdan is nu in balbezit. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 75%, Lepietnica 25%.
Timothy - Lepietnica 0:2

50e minuut.
Caripuna kopt de bal weg. Bedingfield geeft een lange en hoge pass. Stenka rent richting de bal. Stenka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sweeney kopt de bal weg. Bogdan probeert de bal aan de voet te houden. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bedingfield met een sublieme pass. Angarita speelt de bal door. bin Jusoh kopt de bal weg. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield schiet op doel. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki heeft problemen om de bal te vangen. Kwasibrocki speelt de bal door. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Stenka de bal. Stenka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bedingfield met een sublieme pass. Caripuna is nu in balbezit. Caripuna geeft de bal voor. Stenka krijgt zijn hoofd ertegen. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Lepietnica 0:3

74e minuut.
Stenka passt de bal in één keer door. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alcalá heeft problemen om de bal te vangen. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een hoge lob. Stenka is nu in balbezit. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Angarita bokst de bal weg.

81e minuut.
Radojičić passt de bal in één keer door. Stenka is nu in balbezit. Stenka passt de bal zonder na te denken. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield schiet op doel. Angarita bokst de bal weg. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Kyrou rent richting de bal. Kropop onderschept slim de pass. Kropop draait met de bal, schiet en ... Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan met een sublieme pass. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka schiet op doel. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - Lepietnica 0:4

86e minuut.
Kwasibrocki passt de bal zonder na te denken. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft de bal voor. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield schiet op doel. Angarita bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 70%, Lepietnica 30%.
Timothy - Lepietnica 0:4