Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Timothy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7915
Timothy RED STAR
Thimothy 1 Tactiek marmolada
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
36.2 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Porto rent richting de bal. Porto geeft een lange en hoge pass. Bilala kopt de bal weg. Kutluer is nu in balbezit. Kutluer haalt uit met een fantastische trap. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bilala rent richting de bal. Bilala passt de bal met de wreef. Cavaliere rent richting de bal. Cavaliere haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kačašvinský passt de bal zonder na te denken. Fechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechter met een sublieme pass. Luketić is nu in balbezit. Luketić probeert naar een medespeler te passen. Paal!

25e minuut.
Kitić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luketić met een sublieme pass. Daar is Cavaliere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavaliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - RED STAR 0:1

40e minuut.
Daar is Lemerre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavaliere probeert naar een medespeler te passen. Kutluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluer schiet op doel. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - RED STAR 0:2

41e minuut.
Porto geeft een hoge lob. Inworp. Luketić met de inworp. Bilala is nu in balbezit. Bilala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Luketić kopt de bal weg. Bilala rent richting de bal. Bilala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cavaliere de bal. Cavaliere draait met de bal, schiet en ... Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 62%, RED STAR 38%.
Timothy - RED STAR 0:2

52e minuut.
Cavaliere probeert naar een medespeler te passen. Kyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluer verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kutluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timothy - RED STAR 0:3

60e minuut.
Bilala geeft een lange en hoge pass. Luketić kopt de bal weg. Kutluer rent richting de bal. Kutluer draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Luketić rent richting de bal. Luketić passt de bal met de wreef. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilala onderschept slim de pass. Bilala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szlachta met een snelle inworp. Bilala rent richting de bal. Bilala passt de bal met de wreef. Luketić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luketić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timothy 60%, RED STAR 40%.
Timothy - RED STAR 0:3