Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: KP Kluch Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32115
KP Kluch Timothy
ok Tactiek Thimothy 1
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 37.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Acerola kopt de bal weg. Santos Viana is nu in balbezit. Roszko is nu in balbezit. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Roszko verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko draait met de bal, schiet en ... Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 1:0

6e minuut.
Braceli probeert naar een medespeler te passen. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański geeft een hoge lob. Roszko springt en kopt de bal. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hiszpański passt de bal met de wreef. Santos Viana rent richting de bal. Jurasz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jurasz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kitić rent richting de bal. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Roszko rent richting de bal. Roszko geeft een hoge lob. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 2:0

17e minuut.
Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Lemerre kan de bal niet met de borst controleren. Roszko rent richting de bal. Roszko haalt uit met een fantastische trap. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
ten Hag verovert de bal door een tackle van achteren. ten Hag geeft de bal voor. Roszko rent richting de bal. Roszko haalt uit met een fantastische trap. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 3:0

22e minuut.
Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański passt de bal zonder na te denken. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 4:0

25e minuut.
Braceli rent richting de bal. Braceli passt de bal in één keer door. Acerola met een sublieme pass. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana schiet op doel. Angarita bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Tamudo Montero de bal. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Kačašvinský heeft problemen om de bal te vangen. Roszko rent richting de bal. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Timočko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sweeney. Timočko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timočko met een snel genomen vrije trap. Roszko rent richting de bal. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hiszpański verovert de bal door een tackle van achteren. Hiszpański probeert naar een medespeler te passen. Roszko is nu in balbezit. Roszko schiet op doel. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 5:0

43e minuut.
Kyrou geeft de bal voor. Roszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Božek bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana schiet op doel. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko draait met de bal, schiet en ... Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 31%, Timothy 69%.
KP Kluch - Timothy 5:0

48e minuut.
Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský begaat een overtreding. Hiszpański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kačašvinský speelt de bal door. Hiszpański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Angarita trapt de bal weg. Klungelig pakt Osnaghi de bal. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana schiet op doel. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kačašvinský is nu in balbezit. Kačašvinský geeft de bal voor. Daar is Aptsiauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maragakis rent richting de bal. Maragakis haalt uit met een fantastische trap. Mądry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Hiszpański met een snelle inworp. Timočko met een sublieme pass. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański geeft een lange en hoge pass. Roszko krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 6:0

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roszko stond buitenspel. Bordowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Jurasz geeft de bal voor. Daar is Osnaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordowski is nu in balbezit. Bordowski geeft een lange en hoge pass. Roszko springt en kopt de bal. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Jurasz verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola geeft een hoge lob. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Santos Viana de bal. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Acerola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Acerola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Santos Viana rent richting de bal. Božek begaat een overtreding. Santos Viana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Braceli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šašo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trochim komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Trochim geeft een hoge lob. Roszko heeft problemen om de bal te vangen. Jurasz rent richting de bal. Roszko onderschept slim de pass. Roszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roszko is nu in balbezit. Angarita speelt de bal door. Osnaghi kopt de bal weg. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis schiet op doel. Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mandler verovert de bal door een tackle van achteren. Mandler geeft een lange en hoge pass. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko schiet op doel. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - Timothy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 36%, Timothy 64%.
KP Kluch - Timothy 7:0