Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K S Treborikowo Fc Centuria
Mecz Tactiek A
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.7 gemiddelde waardering 52.8
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Jiechi met een sublieme pass. Tyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna geeft de bal voor. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Muthanna speelt de bal door. Jiechi is nu in balbezit. Jiechi geeft de bal voor. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 1:0

10e minuut.
Qafarzadə rent richting de bal. Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyszkiewicz. Tyszkiewicz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pacciello met een sublieme pass. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna speelt de bal door. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Obledo met een sublieme pass. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə passt de bal met de wreef. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Beltrán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obledo. Beltrán raakt geblesseerd tijdens het duel. Burek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Əlizadə rent richting de bal. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso onderschept slim de pass. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Chen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Qafarzadə kopt de bal weg. Jiechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiechi passt de bal met de wreef. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Jiechi kopt de bal weg. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. Calumpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Jiechi is nu in balbezit. Jiechi haalt uit met een fantastische trap. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiechi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Qafarzadə is nu in balbezit. Met opzet legt Kurşun zijn tegenspeler op de grond. Kurşun krijgt een gele kaart. Qafarzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pacciello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Muthanna met een sublieme pass. Jiechi rent richting de bal. Jiechi passt de bal met de wreef. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə schiet op doel. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Coporan rent richting de bal. Beszczyński onderschept slim de pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel. Chen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K S Treborikowo - Fc Centuria 1:1

45e minuut.
Pacciello is nu in balbezit. Pacciello geeft een lange en hoge pass. Illyés rent richting de bal. Illyés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K S Treborikowo 34%, Fc Centuria 66%.
K S Treborikowo - Fc Centuria 2:1

56e minuut.
Beszczyński onderschept slim de pass. Beltrán is nu in balbezit. Beszczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Beszczyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Beszczyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso rent richting de bal. Obledo verovert de bal door een tackle van achteren. Obledo geeft de bal voor. Illyés krijgt zijn hoofd ertegen. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Pacciello is nu in balbezit. Pacciello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 3:1

67e minuut.
Calumpang geeft een hoge lob. Traverso is nu in balbezit. Obledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obledo krijgt een gele kaart. Traverso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Traverso kan niet meer verder spelen. Pescoço komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Beltrán is nu in balbezit. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 3:2

70e minuut.
Qafarzadə onderschept slim de pass. Əlizadə rent richting de bal. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə geeft een hoge lob. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Obledo met een snelle inworp. Jiechi met een sublieme pass. Pacciello geeft de bal voor. Muthanna maakt een snoekduik en kopt de bal. Kloc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 4:2

75e minuut.
Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tyszkiewicz de bal. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Paal! Jiechi is nu in balbezit. Jiechi geeft een hoge lob. Illyés springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mielcioiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurşun de bal. Illyés speelt de bal door. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 5:2

88e minuut.
Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə schiet op doel. Chen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Fc Centuria 5:3

88e minuut.
Turbo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K S Treborikowo 21%, Fc Centuria 79%.
K S Treborikowo - Fc Centuria 5:3