Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków Laguna Adamów
:) Tactiek xXL
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 60.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solecki met een snelle inworp. Szeremet met een sublieme pass. Rice is nu in balbezit. Rice draait met de bal, schiet en ... Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 0:1

3e minuut.
Terrier rent richting de bal. Solecki is nu in balbezit. Solecki probeert naar een medespeler te passen. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lepicheo speelt de bal door. Laborinho rent richting de bal. Szeremet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szeremet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Kelesidis verovert de bal door een tackle van achteren. Terrier verovert de bal door een tackle van achteren. Terrier passt de bal zonder na te denken. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lepicheo passt de bal zonder na te denken. Laborinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ravagnini. Ravagnini krijgt een gele kaart. Laborinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepicheo wilt de vrije trap nemen. Rogaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dragunek passt de bal zonder na te denken. Ravagnini rent richting de bal. Laborinho verovert de bal door een tackle van achteren. Laborinho schiet op doel. Rogaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 48%, Laguna Adamów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 1:1

58e minuut.
Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo passt de bal met de wreef. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel. Rogaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 2:1

65e minuut.
Yudin passt de bal zonder na te denken. Daar is Matusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusiewicz passt de bal met de wreef. Rice is nu in balbezit. Rice haalt uit met een fantastische trap. Castillo bokst de bal weg.

79e minuut.
Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrlje passt de bal in één keer door. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Rogaliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 3:1

81e minuut.
Terrier rent richting de bal. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 3:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoncada met een snelle inworp. Cvrlje met een sublieme pass. Dragunek rent richting de bal. Dragunek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 4:2

88e minuut.
Duvančić speelt de bal door. Solecki is nu in balbezit. Solecki passt de bal in één keer door. Rice rent richting de bal. Rice draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 47%, Laguna Adamów 53%.
Wisła 1906 Kraków - Laguna Adamów 4:2