Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Brzączowice. HimNae
ISKRA Tactiek 소^
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 62.9
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Predoiu met een sublieme pass. Tykkyläinen is nu in balbezit. Tykkyläinen passt de bal met de wreef. Varró is nu in balbezit. Varró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varró rent richting de bal. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai schiet op doel. Grigorik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:1

20e minuut.
Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez onderschept slim de pass. Jaramillo Vásquez geeft de bal voor. Małyszka rent richting de bal. Małyszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
King trapt de bal weg. Tykkyläinen kopt de bal weg. Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsidai verovert de bal door een tackle van achteren. Zsidai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanowski met een sublieme pass. Tykkyläinen speelt de bal door. Zsidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsidai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grigorik niet meer kan verder spelen. Panter komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Trojanowski met een sublieme pass. Zsidai rent richting de bal. Matamoros rent richting de bal. Zsidai verovert de bal door een tackle van achteren. Zsidai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:2

41e minuut.
Tykkyläinen kopt de bal weg. Peels is nu in balbezit. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai schiet op doel. Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Brzączowice. 66%, HimNae 34%.
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:3

48e minuut.
Varró met een sublieme pass. Tykkyläinen speelt de bal door. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel. Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:4

57e minuut.
Skrzat passt de bal met de wreef. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski geeft de bal voor. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ... Panter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Thunebro geeft een hoge lob. Inworp. Trojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Tykkyläinen heeft problemen om de bal te vangen. Tykkyläinen passt de bal zonder na te denken. Zsidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsidai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:5

72e minuut.
Tykkyläinen passt de bal met de wreef. Varró is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matamoros. Matamoros krijgt een gele kaart. Varró raakt geblesseerd tijdens het duel. Predoiu met een snel genomen vrije trap. Zsidai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu geeft een hoge lob. Zsidai rent richting de bal. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:6

75e minuut.
Nikitopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Savuţă de bal. Peels is nu in balbezit. Peels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:7

77e minuut.
Peels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matamoros. Peels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matamoros met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zsidai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Brzączowice. 54%, HimNae 46%.
Iskra Brzączowice. - HimNae 0:8