Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Satuk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8805
Satuk Sarmata
442aa Tactiek testowa
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Montaner speelt de bal door. Beingolea heeft problemen om de bal te vangen. Beingolea probeert naar een medespeler te passen. Perović is nu in balbezit. Perović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:1

3e minuut.
Dajka geeft de bal voor. Beingolea met een sublieme pass. Jacaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:2

8e minuut.
Gerasimenko rent richting de bal. Maciejczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerasimenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Maciejczak probeert naar een medespeler te passen. Gerasimenko met een snel genomen vrije trap. Montaner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:3

12e minuut.
Pogriliuc rent richting de bal. Gerasimenko onderschept slim de pass. Gerasimenko geeft de bal voor. Montaner is nu in balbezit. Perović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Maciejczak is nu in balbezit. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz geeft de bal voor. Linardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pibiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Granados de bal. Perović is nu in balbezit. Perović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:4

34e minuut.
Montaner passt de bal met de wreef. Pibiri is nu in balbezit. Pibiri speelt de bal door. Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pibiri rent richting de bal. Pibiri met een sublieme pass. Perović rent richting de bal. Perović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poulus trapt de bal weg. Schaken kan de bal niet met de borst controleren. Pibiri rent richting de bal. Pibiri haalt uit met een fantastische trap. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satuk 72%, Sarmata 28%.
Satuk - Sarmata 0:4

46e minuut.
Perović passt de bal in één keer door. Pibiri rent richting de bal. Pibiri passt de bal in één keer door. Montaner rent richting de bal. Montaner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Poulus trapt de bal weg. Perović kopt de bal weg. Montaner is nu in balbezit. Montaner schiet op doel. Poulus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:5

48e minuut.
Fina probeert naar een medespeler te passen. Beingolea heeft problemen om de bal te vangen. Beingolea passt de bal zonder na te denken. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gerasimenko passt de bal zonder na te denken. Daar is Jacaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaner onderschept slim de pass. Montaner schiet op doel. Poulus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pibiri is nu in balbezit. Pibiri geeft een lange en hoge pass. Jacaré probeert de bal met de borst te controleren. Montaner is nu in balbezit. Montaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:6

77e minuut.
Machete speelt de bal door. Gerasimenko speelt de bal door. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel. Poulus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:7

81e minuut.
Beingolea geeft een lange en hoge pass. Jacaré rent richting de bal. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner draait met de bal, schiet en ... Poulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Sarmata 0:8

85e minuut.
Karolkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gerasimenko rent richting de bal. Gerasimenko passt de bal in één keer door. Montaner rent richting de bal. Montaner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satuk 74%, Sarmata 26%.
Satuk - Sarmata 0:8