Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Brzączowice. Wisła 1906 Kraków
ISKRA Tactiek :)
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 58.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zoncada geeft een hoge lob. Thunebro kopt de bal weg. Nikitopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pochwała kan de bal niet met de borst controleren. Pochwała probeert naar een medespeler te passen. Terrier met een sublieme pass. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo schiet op doel. Panter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Medica rent richting de bal. Medica speelt de bal door. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Stępek is nu in balbezit. Yudin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stępek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stępek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castillo speelt de bal door. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Panter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 0:1

29e minuut.
Cvrlje controleert de bal met de borst. Medica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvrlje. Cvrlje krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dragunek is nu in balbezit. Zoncada rent richting de bal. Zoncada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lepicheo de bal. Lepicheo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragunek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoncada met een snel genomen vrije trap. Laborinho springt en kopt de bal. Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 0:2

44e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Medica bereikt de bal nog maar net als eerste. Medica passt de bal in één keer door. Małyszka rent richting de bal. Małyszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yudin is nu in balbezit. Yudin geeft de bal voor. Medica geeft een hoge lob. Małyszka krijgt zijn hoofd ertegen. Castillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Brzączowice. 51%, Wisła 1906 Kraków 49%.
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 0:2

57e minuut.
Nikitopoulos is nu in balbezit. Laborinho onderschept slim de pass. Laborinho speelt de bal door. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo draait met de bal, schiet en ... Panter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pochwała geeft een hoge lob. Laborinho kopt de bal weg. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo draait met de bal, schiet en ... Panter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Matamoros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoncada met de inworp. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sawicki onderschept slim de pass. Medica onderschept slim de pass. Medica speelt de bal door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Małyszka is nu in balbezit. Yudin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małyszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jaramillo Vásquez neemt zijn aanloop. Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 1:2

72e minuut.
Terrier passt de bal in één keer door. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek passt de bal met de wreef. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 1:3

73e minuut.
Zoncada rent richting de bal. Zoncada speelt de bal door. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. Panter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragunek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragunek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laborinho probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 1:4

87e minuut.
Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo met een sublieme pass. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Panter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Brzączowice. 56%, Wisła 1906 Kraków 44%.
Iskra Brzączowice. - Wisła 1906 Kraków 1:5