Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków HimNae
:) Tactiek 소^
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tykkyläinen onderschept slim de pass. Tykkyläinen probeert naar een medespeler te passen. Peels is nu in balbezit. Peels schiet op doel. Castillo bokst de bal weg. Pochwała kopt de bal weg. Zoncada is nu in balbezit. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Zsidai rent richting de bal. Terrier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsidai raakt geblesseerd tijdens het duel. Predoiu met een snel genomen vrije trap. Varró maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Laborinho passt de bal in één keer door. Dragunek is nu in balbezit. Predoiu begaat een overtreding. Predoiu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski passt de bal met de wreef. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels is nu in balbezit. Peels draait met de bal, schiet en ... Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cvrlje met een snelle inworp. Lepicheo is nu in balbezit. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - HimNae 1:0

20e minuut.
Aimla geeft een lange en hoge pass. Lepicheo rent richting de bal. Skrzat begaat een overtreding. Skrzat krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Terrier is nu in balbezit. Varró verovert de bal door een tackle van achteren. Varró passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peels de bal. Peels schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek geeft een hoge lob. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo schiet op doel. King bokst de bal weg.

36e minuut.
Prusak probeert naar een medespeler te passen. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai passt de bal met de wreef. Varró is nu in balbezit. Varró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terrier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mento komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trojanowski zal de hoekschop nemen. Mento kopt de bal weg. Daar is Yudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tykkyläinen geeft een lange en hoge pass. Varró krijgt zijn hoofd ertegen. Castillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 52%, HimNae 48%.
Wisła 1906 Kraków - HimNae 1:0

48e minuut.
Laborinho is nu in balbezit. Laborinho passt de bal met de wreef. Cvrlje speelt de bal door. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Zoncada is nu in balbezit. Peels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoncada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoncada met een snel genomen vrije trap. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo draait met de bal, schiet en ... King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Sawicki met een sublieme pass. Pochwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochwała geeft de bal voor. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zoncada kopt de bal weg. Daar is Cvrlje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Peels is nu in balbezit. Peels passt de bal zonder na te denken. Sawicki rent richting de bal. Varró verovert de bal door een tackle van achteren. Varró schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 58%, HimNae 42%.
Wisła 1906 Kraków - HimNae 1:0