Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Sarmata Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15000
Sarmata LKS Ostrovia Ostrowy
testowa Tactiek Defensywa
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pibiri is nu in balbezit. Pibiri geeft een hoge lob. Perović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 1:0

4e minuut.
Guehi met een sublieme pass. Negură is nu in balbezit. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Setién passt de bal zonder na te denken. Perović rent richting de bal. Perović passt de bal in één keer door. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 2:0

27e minuut.
Negură rent richting de bal. Gerasimenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gerasimenko met een sublieme pass. Montaner rent richting de bal. Montaner draait met de bal, schiet en ... Erten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pibiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pibiri met een sublieme pass. Montaner is nu in balbezit. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Erten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 3:0

40e minuut.
Gärtig rent richting de bal. Gärtig geeft de bal voor. Guehi probeert de bal aan de voet te houden. Šljiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljiva geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură schiet op doel. Linardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmata 57%, LKS Ostrovia Ostrowy 43%.
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 3:1

51e minuut.
Šljiva is nu in balbezit. Šljiva geeft een lange en hoge pass. Dajka controleert de bal met de borst. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap. Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guehi is nu in balbezit. Guehi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 3:2

54e minuut.
Sacarías speelt de bal door. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerasimenko krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Negură kopt de bal weg. Dajka rent richting de bal. Massano onderschept slim de pass. Negură heeft problemen om de bal te vangen. Negură schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bonfante passt de bal met de wreef. Pibiri rent richting de bal. Pibiri speelt de bal door. Montaner is nu in balbezit. Montaner draait met de bal, schiet en ... Erten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Guehi controleert de bal met de borst. Gerasimenko geeft de bal voor. Michoń heeft problemen om de bal te vangen. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel. De bal raakt de paal. Pibiri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Fina komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Negură kopt de bal weg. Daar is Przybyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyś met een sublieme pass. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gerasimenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Michoń de bal. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Setién probeert de bal aan de voet te houden. Erten bokst de bal weg.

71e minuut.
Michoń is nu in balbezit. Montaner onderschept slim de pass. Montaner passt de bal in één keer door. Perović is nu in balbezit. Perović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 4:2

87e minuut.
Dráb geeft een hoge lob. Montaner controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cavaliere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guehi is nu in balbezit. Guehi haalt uit met een fantastische trap. Linardon bokst de bal weg.

89e minuut.
Setién met een sublieme pass. Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perović passt de bal in één keer door. Setién bereikt de bal nog maar net als eerste. Setién geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmata 44%, LKS Ostrovia Ostrowy 56%.
Sarmata - LKS Ostrovia Ostrowy 5:2