Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków K S Treborikowo
:) Tactiek Mecz
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
21 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 59.7
formidable Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Egri rent richting de bal. Egri passt de bal zonder na te denken. Illyés is nu in balbezit. Illyés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Zoncada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepicheo speelt de bal door. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - K S Treborikowo 1:0

8e minuut.
Mento geeft een hoge lob. Lepicheo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zoncada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laborinho springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cvrlje is nu in balbezit. Pacciello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvrlje. Cvrlje krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Beszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho passt de bal zonder na te denken. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mento heeft problemen om de bal te vangen. Mento speelt de bal door. Marangoz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lepicheo de bal. Lepicheo draait met de bal, schiet en ... Chen bokst de bal weg.

30e minuut.
Illyés rent richting de bal. Sawicki onderschept slim de pass. Egri is nu in balbezit. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna rent richting de bal. Muthanna geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dragunek passt de bal met de wreef. Obledo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lepicheo de bal. Lepicheo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - K S Treborikowo 2:0

37e minuut.
Tyszkiewicz is nu in balbezit. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo probeert naar een medespeler te passen. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Pacciello probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Egri rent richting de bal. Egri geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Illyés maakt een snoekduik en kopt de bal. Castillo bokst de bal weg.

42e minuut.
Mento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prentice komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 54%, K S Treborikowo 46%.
Wisła 1906 Kraków - K S Treborikowo 2:0

46e minuut.
Jiechi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pochwała kopt de bal weg. Zoncada rent richting de bal. Zoncada passt de bal in één keer door. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Klungelig pakt Cvrlje de bal. Cvrlje geeft de bal voor. Laborinho kopt de bal weg. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo draait met de bal, schiet en ... Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sawicki is nu in balbezit. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

54e minuut.
Castillo trapt de bal weg van het doel. Prentice met een sublieme pass. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Chen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Muthanna met een sublieme pass. Klungelig pakt Illyés de bal. Illyés passt de bal met de wreef. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piekarz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Zoncada met een sublieme pass. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo haalt uit met een fantastische trap. Chen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada geeft de bal voor. Beszczyński kopt de bal weg. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel. Chen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Yudin passt de bal in één keer door. Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - K S Treborikowo 3:0

80e minuut.
Aimla is nu in balbezit. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə rent richting de bal. Klungelig pakt Tyszkiewicz de bal. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sawicki geeft een lange en hoge pass. Lepicheo kopt de bal weg. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel. Chen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawicki onderschept slim de pass. Sawicki met een sublieme pass. Zoncada speelt de bal door. Lepicheo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Laborinho rent richting de bal. Dragunek is nu in balbezit. Laborinho is nu in balbezit. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. Chen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Marangoz de bal. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - K S Treborikowo 4:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chí Công komt het veld opgelopen. Zoncada met een snelle inworp. Illyés rent richting de bal. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 47%, K S Treborikowo 53%.
Wisła 1906 Kraków - K S Treborikowo 4:0