Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Tuchola Rangers Sarmata
jedziemy Tactiek testowa
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten goed
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vliegher passt de bal zonder na te denken. López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura geeft een hoge lob. Dąblewski krijgt zijn hoofd ertegen. Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nieszczęsny rent richting de bal. Dráb onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
López Segura passt de bal zonder na te denken. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 1:0

19e minuut.
Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski passt de bal in één keer door. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 2:0

22e minuut.
Dąblewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Linardon probeert naar een medespeler te passen. Xianzi kopt de bal weg. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. Linardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 3:0

24e minuut.
Perović geeft de bal voor. Velasco kopt de bal weg. Xianzi speelt de bal door. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Przybyś kopt de bal weg. Tylikowski geeft de bal voor. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... Linardon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Xianzi passt de bal in één keer door. Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Tylikowski passt de bal in één keer door. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 4:0

39e minuut.
Nieszczęsny probeert de bal met de borst te controleren. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieszczęsny krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt López Segura de bal. López Segura geeft een hoge lob. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny schiet op doel. Linardon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Xianzi kopt de bal weg. Przybyś heeft problemen om de bal te vangen. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pączko geeft de bal voor. Pibiri met een sublieme pass. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tuchola Rangers 26%, Sarmata 74%.
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 4:1

46e minuut.
Frau komt het veld opgelopen. Rotundo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tylikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López Segura de bal. López Segura geeft een lange en hoge pass. Xianzi rent richting de bal. Xianzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura passt de bal met de wreef. Tylikowski speelt de bal door. Frau is nu in balbezit. Frau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Linardon trapt de bal weg. Xianzi is nu in balbezit. Xianzi met een sublieme pass. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel. Linardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tylikowski passt de bal in één keer door. López Segura geeft de bal voor. Klungelig pakt Przybyś de bal. Frau is nu in balbezit. Frau draait met de bal, schiet en ... Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rotundo is nu in balbezit. Rotundo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 5:1

61e minuut.
Geraerts passt de bal zonder na te denken. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal met de wreef. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tylikowski met een sublieme pass. Xianzi rent richting de bal. Xianzi met een sublieme pass. Rotundo is nu in balbezit. Rotundo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
López Segura is nu in balbezit. Radyszkiewicz begaat een overtreding. López Segura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xianzi met een snel genomen vrije trap. López Segura heeft problemen om de bal te vangen. López Segura passt de bal zonder na te denken. Vliegher heeft problemen om de bal te vangen. Vliegher geeft een hoge lob. Linardon bokst de bal weg. Rotundo rent richting de bal. Rotundo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 6:1

71e minuut.
Xianzi passt de bal in één keer door. López Segura rent richting de bal. López Segura passt de bal met de wreef. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
López Segura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylikowski met een sublieme pass. Vliegher speelt de bal door. Xianzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vliegher rent richting de bal. Vliegher passt de bal met de wreef. Daar is Rotundo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotundo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Przybyś de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Vliegher passt de bal in één keer door. López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura speelt de bal door. Frau is nu in balbezit. Frau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żurawski komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen. Jaromin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Xianzi passt de bal zonder na te denken. Dráb is nu in balbezit. Rotundo verovert de bal door een tackle van achteren. Rotundo draait met de bal, schiet en ... Linardon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 7:1

83e minuut.
Beingolea probeert naar een medespeler te passen. Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomietło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pomietło krijgt een gele kaart. Perović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beingolea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jaromin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
López Segura is nu in balbezit. López Segura geeft de bal voor. Fina is nu in balbezit. Rotundo onderschept slim de pass. Rotundo draait met de bal, schiet en ... Linardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Segura neemt de hoekschop. Frau maakt een snoekduik en kopt de bal. Linardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Vliegher speelt de bal door. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Radyszkiewicz ... Strafschop! Radyszkiewicz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Frau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotundo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Linardon probeert naar een medespeler te passen. Xianzi kopt de bal weg. Rotundo rent richting de bal. Rotundo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tuchola Rangers 21%, Sarmata 79%.
F.C. Tuchola Rangers - Sarmata 7:1