Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pterodaktyl HimNae
AA Tactiek 소^
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Prusak probeert naar een medespeler te passen. Zsidai rent richting de bal. Trojanowski is nu in balbezit. Trojanowski geeft een hoge lob. Varró krijgt zijn hoofd ertegen. Dowbór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Peels passt de bal met de wreef. Zsidai rent richting de bal. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró draait met de bal, schiet en ... Dowbór werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - HimNae 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Revilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ipanema rent richting de bal. Peels onderschept slim de pass. Peels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Prusak geeft de bal voor. Varró kopt de bal weg. Kolodin heeft problemen om de bal te vangen. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dowbór bokst de bal weg.

17e minuut.
Dagga met een sublieme pass. Dozza heeft problemen om de bal te vangen. Skrzat rent richting de bal. Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Koczot kopt de bal weg. Cassano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haas. Haas krijgt een gele kaart. Cassano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Ipanema met een snel genomen vrije trap. Dozza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pterodaktyl - HimNae 1:1

24e minuut.
Cassano is nu in balbezit. Cassano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dozza de bal. Dozza schiet op doel. Prusak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - HimNae 2:1

28e minuut.
Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Tykkyläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tykkyläinen passt de bal in één keer door. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Revilla passt de bal in één keer door. Peels rent richting de bal. Peels passt de bal in één keer door. Varró is nu in balbezit. Varró draait met de bal, schiet en ... Dowbór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Skrzat passt de bal met de wreef. Tykkyläinen is nu in balbezit. Tykkyläinen probeert naar een medespeler te passen. Zsidai heeft problemen om de bal te vangen. Zsidai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Peels speelt de bal door. Varró is nu in balbezit. Varró draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pterodaktyl - HimNae 2:2

43e minuut.
Peels kopt de bal weg. Zsidai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagga. Dagga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 53%, HimNae 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pterodaktyl - HimNae 2:2

47e minuut.
Prusak geeft een lange en hoge pass. Trojanowski is nu in balbezit. Trojanowski met een sublieme pass. Zsidai rent richting de bal. Zsidai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roscio de bal. Varró is nu in balbezit. Varró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Doeltrap. Jolondcovschi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Skrzat geeft de bal voor. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Varró de bal. Varró draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Zsidai is nu in balbezit. Zsidai passt de bal in één keer door. Trojanowski geeft een hoge lob. Peels springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Koczot onderschept slim de pass. Koczot passt de bal in één keer door. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski geeft de bal voor. Peels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - HimNae 2:3

74e minuut.
Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski geeft een hoge lob. Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. Varró is nu in balbezit. Varró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - HimNae 2:4

79e minuut.
Peels kopt de bal weg. Dagga probeert de bal aan de voet te houden. Tykkyläinen geeft een hoge lob. Varró krijgt zijn hoofd ertegen. Dowbór werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 55%, HimNae 45%.
Pterodaktyl - HimNae 2:4