Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Ostrovia Ostrowy Iskra Brzączowice.
Defensywa Tactiek ISKRA
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 47.5
adequate Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu met een sublieme pass. Thunebro speelt de bal door. Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Iskra Brzączowice. 0:1

11e minuut.
Šljiva kopt de bal weg. Medica is nu in balbezit. Medica probeert naar een medespeler te passen. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adam met een snelle inworp. Medica bereikt de bal nog maar net als eerste. Medica passt de bal met de wreef. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sacarías is nu in balbezit. Savuţă onderschept slim de pass. Coteanu onderschept slim de pass. Massano rent richting de bal. Massano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu speelt de bal door. Sacarías is nu in balbezit. Sacarías haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Medica speelt de bal door. Adam is nu in balbezit. Adam geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez draait met de bal, schiet en ... Erten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adam neemt de hoekschop. Jaramillo Vásquez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Savuţă de bal. Massano rent richting de bal. Massano haalt uit met een fantastische trap. Guehi maakt een snoekduik en kopt de bal. Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Ostrovia Ostrowy - Iskra Brzączowice. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Ostrovia Ostrowy 62%, Iskra Brzączowice. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Ostrovia Ostrowy - Iskra Brzączowice. 1:1

70e minuut.
Savuţă passt de bal met de wreef. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez draait met de bal, schiet en ... Erten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rodas is nu in balbezit. García Fonseca onderschept slim de pass. García Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Michoń geeft de bal voor. Inworp. Adam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medica met een sublieme pass. Adam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Michoń geeft de bal voor. Inworp. Adam met de inworp. Medica is nu in balbezit. Medica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guehi rent richting de bal. Arghirescu rent richting de bal. Sacarías begaat een overtreding. Sacarías krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Šljiva geeft de bal voor. Negură controleert de bal met de borst. Konopecki maakt een afschuwelijke overtreding. Negură is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rodas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Ostrovia Ostrowy 68%, Iskra Brzączowice. 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Ostrovia Ostrowy - Iskra Brzączowice. 1:1