Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: Sanktuarium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31895
WE ARE ALL NEGAN HULIT II
4-2-2-2 Tactiek Moja 1-4-3-3
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Velíšek rent richting de bal. Bruzda rent richting de bal. Bruzda geeft een hoge lob. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Pyskaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Töre bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec onderschept slim de pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís geeft een hoge lob. Kaffenberger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal met de wreef. Kocot speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. Pyskaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bruzda is nu in balbezit. Bruzda geeft een hoge lob. Kraj controleert de bal met de borst. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Pyskaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gómez Castaño rent richting de bal. Weigelt rent richting de bal. Weigelt passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda passt de bal met de wreef. Kocot probeert naar een medespeler te passen. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Pyskaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

40e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Kocot speelt de bal door. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz schiet op doel. Pyskaty bokst de bal weg.

41e minuut.
Szczurowski onderschept slim de pass. Szczurowski geeft een lange en hoge pass. Kaffenberger rent richting de bal. Kaffenberger draait met de bal, schiet en ... Quang Ðạt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Töre geeft de bal voor. Kocot rent richting de bal. Kocot passt de bal in één keer door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa komt het veld opgelopen. Kurman komt het veld opgelopen. Mierzwa met een snelle inworp. Gómez Castaño geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WE ARE ALL NEGAN 49%, HULIT II 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WE ARE ALL NEGAN - HULIT II 0:0

51e minuut.
Lion is nu in balbezit. Lion passt de bal in één keer door. Solís heeft problemen om de bal te vangen. Solís geeft een hoge lob. Kaffenberger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zacarías verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz rent richting de bal. Hinz geeft de bal voor. Kuś maakt een snoekduik en kopt de bal. Pyskaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WE ARE ALL NEGAN - HULIT II 0:1

62e minuut.
Dell`Olio komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lion speelt de bal door. Solís rent richting de bal. Daar is Solís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís geeft een hoge lob. Kaffenberger springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Solís rent richting de bal. Solís geeft een lange en hoge pass. Velíšek maakt een snoekduik en kopt de bal. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís geeft een lange en hoge pass. Quang Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Kocot passt de bal zonder na te denken. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WE ARE ALL NEGAN - HULIT II 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WE ARE ALL NEGAN 45%, HULIT II 55%.
WE ARE ALL NEGAN - HULIT II 0:2