Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17653
FC Ostpreußen Allenstein FC Sznurki
NG31 Tactiek 5D_4M_1A_v2
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
56.5 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Fras is nu in balbezit. Choné rent richting de bal. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras draait met de bal, schiet en ... Tymejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Merda is nu in balbezit. Mendel onderschept slim de pass. Mendel speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Mustafa bokst de bal weg.

12e minuut.
Mendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic passt de bal zonder na te denken. Fras rent richting de bal. Fras draait met de bal, schiet en ... Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Sznurki 0:1

20e minuut.
Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta passt de bal met de wreef. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Sznurki 1:1

24e minuut.
Martinovic kopt de bal weg. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendel. Mendel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Choné is nu in balbezit. Choné geeft een lange en hoge pass. Jucker is nu in balbezit. Jucker geeft een hoge lob. Bodonyi kopt de bal weg. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Minh Nhật verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Nhật met een sublieme pass. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Sznurki 2:1

44e minuut.
Daar is Kempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kempa. Kempa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 43%, FC Sznurki 57%.
FC Ostpreußen Allenstein - FC Sznurki 2:1

56e minuut.
Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Fras passt de bal met de wreef. Esteves speelt de bal door. Martinovic rent richting de bal. Martinovic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Choné rent richting de bal. Fras rent richting de bal. Fras speelt de bal door. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ehrlich onderschept slim de pass. Ehrlich passt de bal met de wreef. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Sznurki 3:1

74e minuut.
Bolesta is nu in balbezit. Bolesta geeft een hoge lob. Daar is Mendel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Buttigieg rent richting de bal. Buttigieg speelt de bal door. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Urbano rent richting de bal. Spânu onderschept slim de pass. Spânu passt de bal zonder na te denken. Martinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic schiet op doel. Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 38%, FC Sznurki 62%.
FC Ostpreußen Allenstein - FC Sznurki 3:1