Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 38388
multiFc FC Defenders
442 Tactiek 4 3 3 Dani
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hannuksela speelt de bal door. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała passt de bal zonder na te denken. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała geeft een lange en hoge pass. Mansikkamaa rent richting de bal. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ... Surfista probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała met een sublieme pass. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş geeft de bal voor. Bartołowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kirsch kopt de bal weg. Daar is İsmayılov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirov is nu in balbezit. Kirov schiet op doel. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Defenders 0:1

18e minuut.
Ivanec geeft een lange en hoge pass. İsmayılov met een sublieme pass. Diaconu probeert de bal aan de voet te houden. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Olivares met een sublieme pass. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal met de wreef. İsmayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılov schiet op doel. Capita bokst de bal weg.

26e minuut.
Ivanec onderschept slim de pass. Granica onderschept slim de pass. Granica passt de bal in één keer door. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała geeft de bal voor. Surfista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski geeft een hoge lob. Drăguş met een sublieme pass. Mansikkamaa rent richting de bal. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wujec passt de bal zonder na te denken. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov passt de bal met de wreef. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch schiet op doel. Capita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Kirsch de bal. Kirsch passt de bal met de wreef. İsmayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Defenders 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 54%, FC Defenders 46%.
multiFc - FC Defenders 0:2

46e minuut.
Kirsch speelt de bal door. Klungelig pakt İsmayılov de bal. İsmayılov passt de bal zonder na te denken. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch draait met de bal, schiet en ... Capita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ivanec onderschept slim de pass. Granica verovert de bal door een tackle van achteren. Granica passt de bal zonder na te denken. Mansikkamaa rent richting de bal. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Melkovas onderschept slim de pass. Drăguş rent richting de bal. Frączczak rent richting de bal. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Surfista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Frączczak met een sublieme pass. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. İsmayılov is nu in balbezit. İsmayılov met een sublieme pass. Kirov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ivanec geeft een lange en hoge pass. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch probeert naar een medespeler te passen. Kirov rent richting de bal. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak passt de bal zonder na te denken. Wujec met een sublieme pass. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov draait met de bal, schiet en ... Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hannuksela rent richting de bal. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała geeft een hoge lob. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. Surfista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa schiet op doel. Surfista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Defenders 1:2

70e minuut.
Mansikkamaa geeft de bal voor. Surfista speelt de bal door. Granica speelt de bal door. Kirsch rent richting de bal. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch schiet op doel. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Defenders 1:3

74e minuut.
Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim geeft een lange en hoge pass. Ivanec geeft een lange en hoge pass. Kirov is nu in balbezit. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Olivares geeft de bal voor. Klungelig pakt İsmayılov de bal. Wyhowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İsmayılov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wujec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal met de wreef. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 55%, FC Defenders 45%.
multiFc - FC Defenders 1:3