Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ISKRA ISKRZYNIA Trąbki FC
IQ Tactiek Martino
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Prutton onderschept slim de pass. Sanpedro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Topolus komt bij de bal en schiet. Sanpedro probeert de bal aan de voet te houden. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sats geeft de bal voor. Popovici kopt de bal weg. Megleski heeft problemen om de bal te vangen. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sats is nu in balbezit. Pejičić onderschept slim de pass. Pejičić geeft een lange en hoge pass. Prutton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:1

21e minuut.
Chodakiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczodrowski komt het veld opgelopen. Megleski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Prutton is nu in balbezit. Prutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:2

29e minuut.
Sats is nu in balbezit. Očadlík begaat een overtreding. Sats raakt geblesseerd tijdens het duel. Košuta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Megleski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ... Pintea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chorco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski passt de bal zonder na te denken. Prutton is nu in balbezit. Prutton draait met de bal, schiet en ... Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:3

36e minuut.
Lezano speelt de bal door. Klungelig pakt Košuta de bal. Topolus verovert de bal door een tackle van achteren. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Prutton is nu in balbezit. Prutton passt de bal in één keer door. Topolus rent richting de bal. Topolus schiet op doel. Mauês werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pejičić passt de bal in één keer door. Topolus rent richting de bal. Prutton rent richting de bal. Topolus is nu in balbezit. Topolus haalt uit met een fantastische trap. Mauês verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus haalt uit met een fantastische trap. Mauês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 61%, Trąbki FC 39%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:4

46e minuut.
Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski speelt de bal door. Popovici speelt de bal door. Prutton heeft problemen om de bal te vangen. Prutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sanpedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpedro passt de bal met de wreef. Topolus is nu in balbezit. Klungelig pakt Topolus de bal. Topolus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Biczak verovert de bal door een tackle van achteren. Biczak speelt de bal door. Pejičić probeert naar een medespeler te passen. Topolus rent richting de bal. Topolus draait met de bal, schiet en ... Mauês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Topolus kopt de bal weg. Biczak heeft problemen om de bal te vangen. Prutton rent richting de bal. Prutton draait met de bal, schiet en ... Mauês werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:5

60e minuut.
Popovici speelt de bal door. Sanpedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton verovert de bal door een tackle van achteren. Prutton schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:6

64e minuut.
Popovici passt de bal met de wreef. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton passt de bal zonder na te denken. Topolus is nu in balbezit. Topolus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski passt de bal met de wreef. Prutton is nu in balbezit. Prutton draait met de bal, schiet en ... Mauês probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal in één keer door. Topolus rent richting de bal. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:7

76e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. Tylas geeft een hoge lob. Prutton rent richting de bal. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Mauês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:8

78e minuut.
Popovici heeft problemen om de bal te vangen. Popovici geeft de bal voor. Daar is Sanpedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mauês met een sublieme pass. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić passt de bal met de wreef. Topolus rent richting de bal. Topolus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejičić met de inworp. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szczodrowski passt de bal zonder na te denken. Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal zonder na te denken. Prutton heeft problemen om de bal te vangen. Prutton schiet op doel. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Topolus rent richting de bal. Popovici rent richting de bal. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Prutton is nu in balbezit. Prutton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:9

87e minuut.
Daar is Košuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košuta probeert naar een medespeler te passen. Brezinský controleert de bal met de borst. Prutton is nu in balbezit. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Mauês verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Topolus is nu in balbezit. Topolus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:10

89e minuut.
Pejičić geeft de bal voor. Prutton kopt de bal weg. Topolus rent richting de bal. Topolus haalt uit met een fantastische trap. Mauês probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:11

90e minuut.
Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta begaat een overtreding. Prutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prutton springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 79%, Trąbki FC 21%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Trąbki FC 0:11