Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokotowskie Siuxy FC Arsenal Zakrzów Czarni
Byle do przodu Tactiek 532 classico
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
50.8 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Oblak verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu onderschept slim de pass. Ticu passt de bal met de wreef. Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti haalt uit met een fantastische trap. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kubik kopt de bal weg. Aragoneses heeft problemen om de bal te vangen. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:0

23e minuut.
Stacey geeft een hoge lob. Isbrandt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ticu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hofstetter heeft problemen om de bal te vangen. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Luzzatti de bal. Stilyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stilyanov passt de bal met de wreef. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 35%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 65%.
Kokotowskie Siuxy - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:0

46e minuut.
Berglund maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nieznośny kan de bal niet met de borst controleren. Kubik speelt de bal door. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... Urbacz bokst de bal weg. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft de bal voor. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. Cichacki bokst de bal weg.

55e minuut.
Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti passt de bal zonder na te denken. Oblak rent richting de bal. Hofstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Hofstetter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt is nu in balbezit. Nieziemski onderschept slim de pass. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kubik passt de bal in één keer door. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzatti passt de bal met de wreef. Daar is Hofstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ticu probeert naar een medespeler te passen. Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu passt de bal in één keer door. Ohman rent richting de bal. Ohman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aragoneses geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Isbrandt stond buitenspel. Ticu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stacey de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:0

75e minuut.
Laczi met een sublieme pass. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski passt de bal in één keer door. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov schiet op doel. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ticu met een sublieme pass. Oblak is nu in balbezit. Hofstetter onderschept slim de pass. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. Nieznośny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nieznośny geeft een lange en hoge pass. Isbrandt kopt de bal weg. Koulakiotis rent richting de bal. Stilyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stilyanov schiet op doel. Cichacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pouso verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała met een sublieme pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aragoneses geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nieziemski met een snelle inworp. Kubik is nu in balbezit. Kubik draait met de bal, schiet en ... Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała met een sublieme pass. Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 36%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 64%.
Kokotowskie Siuxy - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:0