Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowska Szkoła Bramkarzy WE ARE ALL NEGAN
Własna 1 Tactiek 4-2-2-2
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 54
very good Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. Zain geeft een hoge lob. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Val verovert de bal door een tackle van achteren. Val schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dell`Olio onderschept slim de pass. Dell`Olio met een sublieme pass. Velíšek rent richting de bal. Velíšek geeft een lange en hoge pass. Alaña springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alaña speelt de bal door. Velíšek rent richting de bal. Velíšek passt de bal in één keer door. Alaña rent richting de bal. Alaña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 0:1

31e minuut.
Lion rent richting de bal. Lion geeft een lange en hoge pass. Freibergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea passt de bal met de wreef. Val rent richting de bal. Val draait met de bal, schiet en ... Pyskaty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Žarkov speelt de bal door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero geeft een lange en hoge pass. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 1:1

41e minuut.
Žarkov is nu in balbezit. Žarkov geeft de bal voor. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 2:1

42e minuut.
Dell`Olio rent richting de bal. Dell`Olio passt de bal in één keer door. Lion bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Val de bal. Val haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 44%, WE ARE ALL NEGAN 56%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 2:1

46e minuut.
Pilarczyk komt het veld opgelopen. Kaffenberger komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Domaszewicz kopt de bal weg. Kaffenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís geeft de bal voor. Alaña krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Alaña kopt de bal weg. Kaffenberger speelt de bal door. Velíšek rent richting de bal. Velíšek geeft de bal voor. Alaña krijgt zijn hoofd ertegen. Grimaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Velíšek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaffenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaffenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Kaffenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Žarkov is nu in balbezit. Žarkov geeft een lange en hoge pass. Val rent richting de bal. Val haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 3:1

71e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea geeft een lange en hoge pass. Solís rent richting de bal. Solís geeft de bal voor. Alaña springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Domaszewicz geeft de bal voor. Aset probeert naar een medespeler te passen. Val is nu in balbezit. Val haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bizzozero kopt de bal weg. Lion probeert de bal aan de voet te houden. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 4:1

83e minuut.
Bizzozero met een snelle inworp. Daar is Žarkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žarkov geeft een lange en hoge pass. Val heeft problemen om de bal te vangen. Val draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Žarkov geeft een hoge lob. Val kopt de bal weg. Klungelig pakt Dell`Olio de bal. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Žarkov passt de bal in één keer door. Bizzozero rent richting de bal. Dell`Olio begaat een overtreding. Dell`Olio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 42%, WE ARE ALL NEGAN 58%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - WE ARE ALL NEGAN 4:1