Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Defenders FC Sznurki
4 3 3 Dani Tactiek 5D_4M_1A_v2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Buttigieg probeert naar een medespeler te passen. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu probeert naar een medespeler te passen. Martinovic is nu in balbezit. Martinovic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Olivares passt de bal met de wreef. Kirov controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chimán. Chimán krijgt een gele kaart. Kirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kirsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves geeft de bal voor. Martinovic is nu in balbezit. Martinovic schiet op doel. Surfista probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een lange en hoge pass. Martinovic rent richting de bal. Martinovic schiet op doel. Surfista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Defenders - FC Sznurki 0:1

29e minuut.
Fras met een snelle inworp. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een lange en hoge pass. Martinovic springt en kopt de bal. Surfista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bursiak rent richting de bal. Bursiak geeft de bal voor. Martinovic rent richting de bal. Martinovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński geeft een hoge lob. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Hetman onderschept slim de pass. Inworp. Ciliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirsch rent richting de bal. Kirsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Defenders 52%, FC Sznurki 48%.
FC Defenders - FC Sznurki 0:1

53e minuut.
Kirsch is nu in balbezit. Ciliński rent richting de bal. Ciliński speelt de bal door. Kirov is nu in balbezit. Kirov haalt uit met een fantastische trap. Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Martinovic rent richting de bal. Melkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Defenders - FC Sznurki 0:2

65e minuut.
Daar is Ivanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanec. Ivanec krijgt een gele kaart. Martinovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Fras komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hibić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elliniadis komt het veld opgelopen. Fras met de inworp. Spânu rent richting de bal. Spânu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martinovic rent richting de bal. Martinovic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Defenders - FC Sznurki 0:3

75e minuut.
Daar is Ciliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciliński speelt de bal door. İsmayılov is nu in balbezit. İsmayılov draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Defenders - FC Sznurki 1:3

84e minuut.
Fras passt de bal in één keer door. Ivanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic draait met de bal, schiet en ... Surfista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Defenders - FC Sznurki 1:4

86e minuut.
Ciliński neemt de hoekschop. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Elliniadis kopt de bal weg. Fras rent richting de bal. Fras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fras passt de bal zonder na te denken. Melkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovic draait met de bal, schiet en ... Surfista probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wujec geeft de bal voor. Kirov rent richting de bal. Bursiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İsmayılov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Defenders 51%, FC Sznurki 49%.
FC Defenders - FC Sznurki 1:4