Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33643
multiFc FC Ostpreußen Allenstein
442 Tactiek NG31
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
excellent Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Ehrlich passt de bal met de wreef. Minh Nhật rent richting de bal. Minh Nhật passt de bal in één keer door. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ehrlich met een sublieme pass. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Minh Nhật rent richting de bal. Minh Nhật passt de bal zonder na te denken. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Capita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 0:1

11e minuut.
Mies passt de bal zonder na te denken. Drăguş rent richting de bal. Drăguş passt de bal met de wreef. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Choné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 1:1

13e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Choné kopt de bal weg. Granica probeert de bal aan de voet te houden. Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz schiet op doel. Tymejczyk bokst de bal weg.

15e minuut.
Bolesta is nu in balbezit. Minh Nhật is nu in balbezit. Minh Nhật passt de bal met de wreef. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich schiet op doel. Capita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Drăguş passt de bal met de wreef. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies geeft de bal voor. Klungelig pakt Mansikkamaa de bal. Mansikkamaa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bodonyi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crispim de bal. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 1:2

24e minuut.
Minh Nhật met een sublieme pass. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich passt de bal zonder na te denken. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tymejczyk trapt de bal weg. Wyhowski speelt de bal door. Hannuksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Urbano passt de bal in één keer door. Mendel is nu in balbezit. Mendel probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Capita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kąpała geeft een hoge lob. Jucker probeert de bal met de borst te controleren. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap. Tymejczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 60%, FC Ostpreußen Allenstein 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 2:2

46e minuut.
Choné is nu in balbezit. Minh Nhật met een sublieme pass. Ehrlich met een sublieme pass. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Capita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Inworp. Mendel met een snelle inworp. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Capita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bartołowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Choné neemt vlug de vrije trap. Bodonyi kopt de bal weg. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Capita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bolesta onderschept slim de pass. Bolesta met een sublieme pass. Diaconu rent richting de bal. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel. Capita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kempa is nu in balbezit. Kempa geeft een lange en hoge pass. Bodonyi speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguş met een sublieme pass. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mansikkamaa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 3:2

69e minuut.
Urbano rent richting de bal. Mansikkamaa onderschept slim de pass. Mansikkamaa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drăguş de bal. Drăguş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 4:2

73e minuut.
Bodonyi rent richting de bal. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel. Capita bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Crispim de bal. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 4:3

80e minuut.
Wyhowski geeft een hoge lob. Daar is Bolesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Capita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Granica onderschept slim de pass. Granica geeft de bal voor. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa onderschept slim de pass. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wyhowski rent richting de bal. Minh Nhật onderschept slim de pass. Minh Nhật passt de bal in één keer door. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 56%, FC Ostpreußen Allenstein 44%.
multiFc - FC Ostpreußen Allenstein 4:3