Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni Trąbki FC
532 classico Tactiek Martino
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten excellent
adequate Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Pejičić controleert de bal met de borst. Pasikowski is nu in balbezit. Pejičić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pejičić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Skubała speelt de bal door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea begaat een overtreding. Pintea krijgt een gele kaart. Isbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laczi met een snel genomen vrije trap. Isbrandt springt en kopt de bal. Chorco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Pasikowski de bal. Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal met de wreef. Prutton is nu in balbezit. Prutton draait met de bal, schiet en ... Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Trąbki FC 0:1

15e minuut.
Ullaga controleert de bal met de borst. Prutton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evrard. Prutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Popovici komt bij de bal en schiet. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Malancu ... Strafschop! Prutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Topolus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Trąbki FC 0:2

18e minuut.
Očadlík met een sublieme pass. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea passt de bal zonder na te denken. Chodakiewicz met een sublieme pass. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Trąbki FC 0:3

24e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isbrandt. Popovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Klag zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prutton springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Isbrandt probeert de bal aan de voet te houden. Klag bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag geeft een lange en hoge pass. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski met een sublieme pass. Stilyanov heeft problemen om de bal te vangen. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Isbrandt de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Topolus kopt de bal weg. Prutton rent richting de bal. Popovici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Topolus de bal. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 55%, Trąbki FC 45%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Trąbki FC 0:3

50e minuut.
Prutton is nu in balbezit. Evrard begaat een overtreding. Prutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chodakiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Topolus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Očadlík geeft een hoge lob. Topolus kopt de bal weg. Prutton is nu in balbezit. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Skubała speelt de bal door. Laczi probeert naar een medespeler te passen. Očadlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov onderschept slim de pass. Stilyanov schiet op doel. Chorco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus onderschept slim de pass. Kekelík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kekelík krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Popovici geeft een hoge lob. Chodakiewicz kopt de bal weg. Topolus rent richting de bal. Topolus draait met de bal, schiet en ... Urbacz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Popovici geeft een lange en hoge pass. Kekelík probeert de bal met de borst te controleren. Chodakiewicz met een sublieme pass. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Očadlík onderschept slim de pass. Očadlík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moise de bal. Topolus rent richting de bal. Topolus haalt uit met een fantastische trap. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tylas onderschept slim de pass. Tylas geeft een hoge lob. Topolus is nu in balbezit. Topolus haalt uit met een fantastische trap. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Trąbki FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 61%, Trąbki FC 39%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Trąbki FC 0:4